SUN68

Ally Bright Nylon

€ 99,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Argento
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00059128

De Ally Bright Nylon dames sneaker van Sun68 combineert leer, textiel en synthetisch materiaal voor een casual maar sportief design. Binnenin biedt textielcomfort met een gewatteerde enkelkraag en uitneembaar voetbed voor extra demping. De rubberen loopzool zorgt voor duurzaamheid. Sun68 staat bekend om originele details en hoogwaardige materialen, perfect voor dagelijks gebruik.

Ally Bright Nylon - De Nieuwe Must-Have bij Mulder Schoenen

Stap in een wereld van comfortabele luxe met de gloednieuwe Ally Bright Nylon van Sun68, exclusief verkrijgbaar bij Mulder Schoenen. Deze sneakers zijn precies wat je zoekt om je garderobe te vernieuwen met een perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid.

Waarom de Ally Bright Nylon jouw nieuwe favoriet gaat zijn:

  • Topkwaliteit Materialen: Gemaakt van 49% leer, 47% textiel en 4% polyurethaan. Deze sneakers bieden een duurzame, ademende ervaring en maximaal comfort de hele dag door.
  • Duurzaamheid Voorop: Bij Mulder Schoenen zijn we trots op ons milieuvriendelijke productieproces. Maak een modebewuste en duurzame keuze.
  • Veelzijdig Design: Of je nu gaat voor een casual look met jeans of een sportieve twist aan je joggingbroek, de Ally Bright Nylon past moeiteloos bij elke stijl.
  • Subtiele Flair: De unieke kleurencombinatie geeft jouw outfit net dat beetje extra edge dat je zoekt.

Een stukje Italiaans design aan je voeten

Sun68 is een Italiaans casual-wear merk, bekend om hun aandacht voor details en innovatieve materiaalkeuze. Sinds 2005 creëert Sun68 authentieke en inspirerende kleding voor de moderne mens. Dit ethos zie je duidelijk terug in de Ally Bright Nylon. Deze kwalitatieve sneakers bieden dagelijks comfort en een opvallende stijl, perfect gebalanceerd en ideaal voor elke situatie.

Comfort ontmoet elegantie

Dankzij de zachte textiele voering en stevige rubberen zool worden lange wandelingen door de stad of een dag op kantoor een waar genot voor je voeten. Het lage model biedt je bovendien een vrij en luchtig gevoel dat perfect is voor iedere gelegenheid.

Waarom wachten?

Mis deze kans niet om de unieke combinatie van comfort en stijl van de Ally Bright Nylon te ervaren. Voeg ze vandaag nog toe aan je winkelmandje en maak je stappen net dat beetje stijlvoller met een vleugje Italiaanse flair, alleen bij Mulder Schoenen.

Over Sun68

Houd je van het merk Sun68 en zou je graag de nieuwste Sun68 sneakers voor dames of heren kopen? Dan ben je in de online shop van Schuurman Schoenen op de juiste plek beland. Wij bieden namelijk een ruim assortiment Sun68 schoenen aan. Wil je ook nog wat meer weten over het merk zelf? Sun68 is een Italiaans merk voor vrijetijdskleding dat zich toelegt op het ontwerpen van kleding met bijzondere aandacht voor details en onderzoek naar materialen. Met het idee om te ontwerpen voor alledaagse situaties, probeert Sun68 afstand te nemen van de traditionele regels van de mode. Behalve kleding ontwerpt Sun68 ook schoenen en sneakers voor dames en heren.

Sun68 sneakers: voor dames die graag opvallen Als je kiest voor Sun68 schoenen, dan kies je voor opvallende sneakers in de meest kleurrijke kleuren. Dames maken een echt statement als ze een paar Sun68 sneakers dragen. De schoenparen zijn een combinatie van een retro design met moderne en hedendaagse invloeden. Zeker weten dat jij op je omgeving indruk maakt door het dragen van de allernieuwste Sun68 sneakers voor dames.