SUN68

Ally Solid Nylon

€ 89,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00059126

Sun 68 Ally Solid Nylon dames sneaker is gemaakt van 49% leer, 47% textiel en 4% polyurethaan. De navy blauwe sneaker heeft een laag schachtontwerp, textielen voering en rubberen zool voor grip. Het Italiaanse modemerk Sun68 staat bekend om casual en sportieve ontwerpen van hoogwaardige materialen, met aandacht voor originele details en duurzaamheid. Maak een duurzame keuze met de Sun 68 Ally Solid Nylon sneaker.

Ally Solid Nylon: Jouw Nieuwe Favoriete Sneakers van SUN68

Ben je klaar om je schoenenkast een flinke upgrade te geven met een perfecte mix van stijl en comfort? Maak kennis met de Ally Solid Nylon sneakers van SUN68 in navy blue, jouw nieuwe go-to schoenen voor elke dag!

Waarom jij ze moet hebben:

  • Materiaal: 49% leer, 47% textiel, 4% polyurethaan
  • Voering: Textiel voor ademend vermogen
  • Zool: Duurzaam rubber voor grip en stabiliteit
  • Schachthoogte: Laag voor maximale bewegingsvrijheid
  • Kleur: Navy blue
  • Merk: SUN68

Een Stap Vooruit in Stijl en Comfort

De Ally Solid Nylon sneakers van SUN68 combineren een klassieke retro uitstraling met moderne invloeden. Dankzij het materiaal van leer en textiel krijg je schoenen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook extreem comfortabel aanvoelen bij elke stap die je zet.

Perfect voor Elke Outfit

Of je nu een casual jeans en T-shirt draagt of wat meer gekleed gaat, de navy blue kleur van deze sneakers past bij elke outfit. De ademende textiele voering zorgt ervoor dat je voeten de hele dag fris blijven. De robuuste rubberen zool geeft je de stabiliteit en grip die je nodig hebt, of je nu door de stad wandelt of een feestje bijwoont.

SUN68: Voor Degenen Die Durven Opvallen

SUN68 is een Italiaans merk dat bekendstaat om zijn vrijetijdskleding met bijzondere aandacht voor details. Met SUN68 schoenen, waaronder deze Ally Solid Nylon sneakers, maak je altijd een statement. De combinatie van retro design en hedendaagse invloeden zorgt ervoor dat je altijd in het oog springt.

Waar Mode en Functie Samenkomen

Waarom zou je compromissen sluiten wanneer je beide kunt hebben? Kies voor de Ally Solid Nylon sneakers van SUN68 en geniet van zowel stijl als comfort. Deze schoenen zijn perfect voor elke situatie, of je nu gaat shoppen, een wandeling maakt in het park of een relaxte middag thuis hebt.

Jouw Nieuwe Must-Have Sneakers

Wacht niet langer! Voeg de SUN68 Ally Solid Nylon sneakers in navy blue toe aan je winkelmandje en stap stijlvol de toekomst in. Claim jouw paar nu en ervaar zelf waarom deze sneakers zo populair zijn onder modebewuste dames.

Over SUN68

Houd je van het merk SUN68 en zou je graag de nieuwste SUN68 sneakers voor dames of heren kopen? Dan ben je in de online shop van Schuurman Schoenen op de juiste plek beland. Wij bieden namelijk een ruim assortiment SUN68 schoenen aan. Wil je ook nog wat meer weten over het merk zelf? SUN68 is een Italiaans merk voor vrijetijdskleding dat zich toelegt op het ontwerpen van kleding met bijzondere aandacht voor details en onderzoek naar materialen. Met het idee om te ontwerpen voor alledaagse situaties, probeert SUN68 afstand te nemen van de traditionele regels van de mode. Behalve kleding ontwerpt SUN68 ook schoenen en sneakers voor dames en heren.

SUN68 sneakers: voor dames die graag opvallen Als je kiest voor SUN68 schoenen, dan kies je voor opvallende sneakers in de meest kleurrijke kleuren. Dames maken een echt statement als ze een paar SUN68 sneakers dragen. De schoenparen