SUN68

Ally Solid Nylon

€ 89,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Paars
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00059126

De Sun68 Ally Solid Nylon damessneaker combineert sportiviteit en casual stijl met duurzaamheid. Gemaakt van 49% leer, 47% textiel en 4% polyurethaan, biedt de sneaker comfort en grip dankzij de rubberen zool. De gewatteerde, ademende binnenkant en het uitneembare voetbed zorgen voor extra demping. Ideaal voor dagelijks gebruik en vervaardigd met hoogwaardige materialen en originele details.

Ally Solid Nylon: Dé Must-Have Sneaker van dit Seizoen!

Stap binnen in de wereld van SUN68 met de Ally Solid Nylon, je nieuwe favoriete sneaker waarmee je gegarandeerd een fashion statement maakt! Deze prachtige paarse sneakers zijn niet zomaar een accessoire; ze zijn het perfecte samenspel van retro vibes en hedendaagse mode. Perfect voor de stijlvolle vrouw die altijd net dat beetje extra zoekt.

Waarom kiezen voor de Ally Solid Nylon?

  • Unieke Materiaalcombinatie
    De Ally Solid Nylon is gemaakt van 49% leer, 47% textiel en 4% polyurethaan. Deze combinatie maakt de sneaker niet alleen duurzaam, maar ook heerlijk comfortabel. Of je nu een lange wandeling maakt of een dagje uitgaat, jouw voeten zullen je dankbaar zijn.

  • Opvallend Kleurenpalet
    De prachtige kleur paars, Lilla genaamd, laat je echt opvallen. Perfect voor dames die graag een statement willen maken en niet bang zijn om in de spotlight te staan.

  • Praktisch en Stijlvol
    De lage schachthoogte biedt optimale bewegingsvrijheid en zorgt voor een casual, maar toch trendy look. De textiele voering en rubberen zool bieden ultiem comfort, zodat je geen last hebt van vermoeide voeten, hoe lang je dag ook duurt.

  • Italiaans Vakmanschap
    SUN68 staat bekend om z'n bijzondere aandacht voor details en materiaalonderzoek. Dit Italiaanse merk ontwerpt schoenen die afwijken van de traditionele moderegels en perfect zijn voor alledaagse situaties. Elk paar sneakers is een perfecte balans tussen expressiviteit en functionaliteit.

Specificaties:

  • Materiaal buitenkant: leer en textiel
  • Materiaal voering: textiel
  • Materiaal zool: rubber
  • Kleur: paars (Lilla)
  • Artikelnummer: 00059126
  • Merk: SUN68

SUN68 Sneakers: Voor de Dames die Durven op te Vallen

Als je voor SUN68 kiest, dan kies je voor onderscheidende sneakers. Dankzij de kleurrijke designs en unieke uitstraling maak je met deze schoenen altijd een blijvende indruk. Je look krijgt een instant upgrade, of je nu gaat voor casual of chic.

Draag je Uitstraling met Trots

Met de Ally Solid Nylon sneakers van SUN68 trek je gegarandeerd de aandacht, waar je ook gaat. Draag ze tijdens een wandeling in het park, een dagje shoppen of een gezellige avond met vrienden, en steel overal de show.

Waag de Stap en Voel het Verschil

De Ally Solid Nylon is een absolute must-have voor je garderobe. Voeg deze moderne klassieker nu toe aan je collectie en ervaar zelf waarom iedereen zo enthousiast is over deze sneakers. Bezoek de online shop van Schuurman Schoenen, waar je een uitgebreid aanbod aan SUN68 schoenen vindt. Maak vandaag nog een statement en loop elke stap stijlvol!

Meer over SUN68

Hou je van het merk SUN68 en zou je graag de nieuwste SUN68 sneakers kopen? Bij Schuurman Schoenen ben je aan het juiste adres met een ruim assortiment SUN68 schoenen. Dit Italiaanse merk voor vrijetijdskleding onderscheidt zich door bijzondere aandacht voor details en materiaalonderzoek. Met het idee om te ontwerpen voor alledaagse situaties, wijkt SUN