Wolky

Roll Slipper

€ 149,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur 800 Blue AYR
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00012142

Hey daar, trendsetter met een groen hart! Sta je nou in je pyjama? Perfect, zet dan je beste voet naar voren en stap in de toekomst van comfort. Ik presenteer je de Wolky Roll Slipper, het perfecte paar voor hen die weigeren te kiezen tussen stijl, comfort en duurzaamheid. Klinkt als muziek in de oren, toch?

Beeld je eens in, je wordt wakker, je voet glijdt in deze blauwe schoonheid - de sound van tevredenheid ontsnapt zonder dat je het beseft. ‘Ohhhh’, wie had ooit gedacht dat een simpele instapper zo’n gevoel van voldoening kon geven? Dat, mijn vriend, is de magie van de Roll Slipper. De kleur - een dromerige 800 Blue AYR - voegt een flits van levensvreugde toe aan je outfit, of je nu kiest voor een zomerjurk of je favoriete jeans.

Maar deze Roll Slipper is meer dan enkel een mooi gezicht. Aan de binnenkant vind je zacht en soepel leer, een luxe omhelzing voor je voeten bij elke stap die je zet. De buitenkant? Dat is stevig leer dat zo sterk is als de milieuvriendelijke waarden die jij koestert. Je voeten voelen niet alleen fantastisch, maar brengen ook een krachtig statement naar de wereld: ‘Ik geef om onze planeet, en ik doe het in stijl.’

En kun je raden wat de kers op de taart is? De robuuste rubberen zool natuurlijk! Klaar voor actie, klaar voor avontuur en klaar om verantwoordelijkheid te nemen voor de aarde. Is dat niet briljant, dat je een verschil kunt maken met iets simpels als het kiezen van de juiste schoen?

Dus kom op, verras je voeten met de Roll Slipper en voeg een beetje plezier toe aan dagelijkse momenten. Omdat je het waard bent. Omdat je niet gewoon iemand bent - nee, jij bent uniek, net zoals het nummer van je Wolkys: 00012142. Pak je kans om te glanzen en te stralen, met een beetje hulp van je nieuwe beste vrienden, de Roll Slipper.

Stap in stijl en comfort met de Roll Slipper van Wolky! Deze prachtige slipper in de kleur 800 Blue AYR is ontworpen voor vrouwen die geen concessies willen doen aan mode en gemak. Wolky, al ruim 40 jaar specialist in comfort, biedt je met de Roll Slipper een perfecte pasvorm, tijdloos design en ongeëvenaard draaggemak.

Waarom jij de Roll Slipper wilt hebben

  • Chique en Duurzaam Leer: Zowel de binnen- als buitenkant van deze slipper is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een elegante uitstraling en langdurige duurzaamheid. Jouw voeten verdienen het beste!

  • Flexibele Rubberen Zool: De flexibele rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, ideaal voor zowel binnen als buiten. Perfect voor een actieve levensstijl waarin je moeiteloos kunt bewegen.

  • Optimale Ondersteuning: Dankzij het zorgvuldig ontworpen voetbed blijft jouw voet de hele dag goed ondersteund. Of je nu boodschappen doet, een stad ontdekt of gewoon ontspant, je blijft comfortabel.

Gemaakt voor Jouw Dagelijkse Avonturen

Bij Wolky streven we ernaar dat jij pas bij het naar bed gaan beseft dat je de Roll Slippers nog aan hebt. Ons handgemaakte vakmanschap garandeert de hoogste kwaliteit, waardoor je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat kunt genieten van een actieve levensstijl zonder je comfortabel te voelen.

Duurzaam en Milieuvriendelijk

Bij Wolky nemen we duurzaamheid serieus. Onze slippers zijn niet alleen goed voor je voeten maar ook voor de planeet. Met hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen draag jij jouw steentje bij aan een betere wereld.

Stap de wereld in met de Roll Slipper van Wolky en ervaar zelf waarom zoveel vrouwen niet meer zonder kunnen. Of je nu kiest voor een casual weekendoutfit of een ontspannen avond thuis, deze slipper is jouw nieuwe go-to keuze.

Mis het niet! Verwen je voeten met het beste van beide werelden: stijl en comfort. Maak een duurzame keuze die zowel je voeten als de planeet ten goede komt. Druk op die bestelknop en laat de Roll Slipper van Wolky jouw nieuwste favoriete paar schoenen worden.

Specificaties:

  • Kleur: 800 Blue AYR
  • Schachthoogte: Laag
  • Materiaal voering: Leer
  • Materiaal zool: Rubber
  • Materiaal buitenkant: Leer
  • Geslacht: Dames
  • Artikelnummer: 00012142
  • Merk: Wolky

Klaar om jouw wandelplezier te herontdekken? Doe het met de Roll Slipper van Wolky!