Birkenstock

London

€ 139,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Birkenstock
Kleur Paars
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Suède
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suède
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00059110
-

Stap in de wereld van comfort en stijl met de London instappers van Mulder Schoenen!

Maak kennis met jouw nieuwe favorieten: De London instappers in de betoverende kleur Faded Purple zijn niet zomaar schoenen, maar een ware ode aan je voeten. Gemaakt door Birkenstock, dit legendarische merk dat sinds 1774 het leven van mensen beter en aangenamer maakt, zijn deze instappers ontworpen voor vrouwen die kwaliteit en comfort hoog in het vaandel hebben.

Tijdloze Elegantie Stel je voor, je stapt moeiteloos in een paar schoenen dat het beste van twee werelden biedt – ongeëvenaard comfort en tijdloze stijl. De diep paarse tint in combinatie met de premium suède buitenkant geeft een luxe uitstraling aan elke outfit. Of je nu een casual jeans draagt of een sierlijke zomerse jurk, deze schoenen tillen je look moeiteloos naar een hoger niveau.

Ongeëvenaard Comfort Bij Birkenstock draait alles om comfort, en dat ervaar je direct met de London instappers. Laat je voeten genieten van het unieke, anatomisch gevormde voetbed dat de steun biedt die je de hele dag nodig hebt. Bij lange wandelingen, een dagje shoppen of gewoon thuis, je zult nooit meer last hebben van pijnlijke voeten.

Duurzaam en Milieuvriendelijk Duurzaamheid staat centraal in het ontwerp van de London instappers. Gemaakt van zorgvuldig geselecteerd suède voor zowel de voering als de buitenkant, in combinatie met een robuuste rubberen zool die extra grip en duurzaamheid biedt. Kies voor comfort, stijl én een groenere wereld met deze hoogwaardige instappers.

Technische Specificaties:

  • Schachthoogte: Laag
  • Materiaal voering: Suède
  • Materiaal zool: Rubber
  • Materiaal buitenkant: Suède
  • Kleur: Faded Purple
  • Artikelnummer: 00059110

Waarom Mulder Schoenen? Bij Mulder Schoenen delen we al meer dan 100 jaar onze passie voor goed schoeisel met jou. Wij geloven dat jouw voeten alleen het allerbeste verdienen. Voeg de London instappers in Faded Purple vandaag nog toe aan je collectie en ontdek waarom Birkenstock wereldwijd zo geliefd is.

Waar wacht je nog op? Stap in stijl en comfort met de London instappers van Birkenstock. Je voeten verdienen het!