Birkenstock

129443 Arizona EVA

€ 49,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Birkenstock
Kleur Wit
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering EVA
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant EVA
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00040487
-

Stap in stijl en comfort met de 129443 Arizona EVA witte sandalen van Birkenstock! Deze sportief elegante sandalen zijn de perfecte mix van kwaliteit en stijl voor dames zoals jij. Gemaakt van duurzaam EVA-materiaal aan zowel de binnen- als buitenkant, bieden deze sandalen niet alleen een moderne uitstraling, maar ook een lichtgewicht en flexibele pasvorm.

Het anatomisch gevormde voetbed van Birkenstock zorgt voor uitstekend comfort en ondersteuning gedurende de hele dag. Of je nu een casual outfit draagt of je klaarmaakt voor een dagje strand, deze Arizona EVA sandalen passen bij elke gelegenheid. Combineer ze met een zomerse jurk of je favoriete jeans voor een moeiteloos stijlvolle look.

Birkenstock, een bekend merk met een Duitse achtergrond, staat al sinds 1774 bekend om hoogwaardige producten. Met een wereldwijde aanwezigheid en duizenden medewerkers die werken aan de beste kwaliteit, ben jij verzekerd van comfort en stijl voor jouw voeten.

Met de 129443 Arizona EVA sandalen van Birkenstock ervaar je elke dag ultiem comfort en stijl. Stap in deze chique sandalen en voel het verschil van hoogwaardige kwaliteit en ongeëvenaard comfort. Bij Birkenstock draait het om sportieve elegantie, duurzaamheid en ultiem gemak.

Hecht jij veel waarde aan kwaliteit en comfort? Dan zijn de premium producten van Birkenstock perfect voor jou! Ontdek de geweldige collectie van Birkenstock bij Mulder Schoenen en ervaar comfort, stijl en duurzaamheid in één. Kies voor Birkenstock en stap in een wereld van comfort en stijl!

Ben je er klaar voor om het verschil te ervaren met de 129443 Arizona EVA sandalen van Birkenstock? Laat je voeten verwennen met de beste kwaliteit en stap vol vertrouwen en stijl de wereld in! Birkenstock, sinds 1774 bezig met het verbeteren van het leven van mensen en het aanbieden van goede schoenen voor alle levensomstandigheden. Met hun unieke, anatomisch gevormde voetbed en hoogwaardige materialen uit duurzame bronnen, bieden ze de perfecte combinatie van comfort en stijl. Kies voor Birkenstock en geniet van hoogwaardige sandalen die jarenlang meegaan.