Wolky

6202700

€ 139,95
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00012135

Hey daar, zonnestraal! Klinkt een stap naar een duurzamere keuze je als muziek in de oren? Dan hebben wij de perfecte bundel van stijl en betrokkenheid voor jou. Maak kennis met de blauwe 6202700 van Wolky, jouw stijlvolle metgezel voor een groenere toekomst.

Of je nu een zomerse strandwandeling in de planning hebt, of gewoon wilt ontspannen in je achtertuin, deze laaggesneden leren sandalen zorgen ervoor dat je elke beweging vlot en in stijl kunt uitvoeren. Dankzij het lederen interieur en exterieur voelt het alsof je op wolken wandelt, terwijl de rubberen zool je een stevige grip biedt.

Maar het oog wil ook wat, toch? De glanzende blauwe tint geeft de 6202700 net dat beetje extra bling. Ze matchen perfect bij dat luchtige zomerjurkje, maar staan ook top bij die laid-back jeans voor een casual look. Elke outfit krijgt zo'n lekkere zomerse vibe met deze schoonheden aan je voeten.

En, ja, daarbij ga je ook voor een duurzamere keuze. Met een beetje zorg gaan deze elegante zomersandalen vele seizoenen mee. Zo draag je jouw steentje bij aan een mooiere wereld, zonder in te leveren op stijl en comfort! Dus, ben je klaar om met deze Wolkys de zomer in te stappen?

Stap deze zomer vol vertrouwen en stijl de deur uit met de unieke blauwe slippers van Wolky! Speciaal ontworpen voor dames die comfort en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Deze prachtige slippers, de 6202700, zijn gemaakt van hoogwaardig leer aan zowel de buitenkant als de voering, wat ze een luxe uitstraling geeft en ultiem draagcomfort biedt.

Of je nu gaat shoppen, een terrasje pakt of een strandwandeling maakt, met deze slippers ben je altijd trendy en verantwoord bezig. Ze combineren stijl, comfort en duurzaamheid in één, waardoor ze een absolute must-have zijn voor elke zomeroutfit. Wat deze slippers echt bijzonder maakt, zijn de handgemaakte anatomisch gevormde voetbedden van kurk en memory foam. Deze voetbedden passen zich aan aan de unieke vorm van jouw voet en bieden de ondersteuning die je nodig hebt.

Bij Wolky draait het allemaal om perfecte pasvorm, tijdloos design en optimaal comfort. Al 40 jaar lang staat dit merk garant voor kwaliteitsschoenen die perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en maximaal comfort. Met deze slippers aan je voeten, straal je de hele zomer door.

Als vrouw weten we allemaal hoe slechte schoenen onze dag kunnen verpesten. Bij Wolky nemen ze jouw loopplezier serieus en bieden ze kwaliteitsschoenen die steun bieden en comfortabel zijn. Je verdient het om op comfortabele en trendy slippers te lopen. Stap met vertrouwen en stijl de zomer in met de slippers van Wolky en ervaar zelf het verschil van echt goed schoeisel voor jouw voeten! Bestel vandaag nog en geniet de hele dag door van ultiem loopplezier. Je voeten verdienen het beste, dus kies voor Wolky en loop vol vertrouwen de zomer tegemoet!

Inspirerend, trendy en van uitstekende kwaliteit, de Wolky slippers zijn een must-have voor elke vrouw die comfort en stijl belangrijk vindt. Bestel vandaag nog en ervaar de kwaliteit die al 40 jaar lang vrouwen over de hele wereld blij maakt. Met Wolky loop je in stijl en comfort de zomer tegemoet. Veel vrouwen die Wolky hebben ontdekt, willen niet meer anders. Probeer het zelf en ervaar het comfort en design waar Wolky bekend om staat. Met Wolky aan je voeten stap je zelfverzekerd de dag door. Kies voor kwaliteit, kies voor comfort, kies voor Wolky!