Skechers

GO Walk Arch Fit Sandals - Polis

€ 69,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Skechers
Kleur Rood
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058810

De duurzame GO Walk Arch Fit Sandals - Polis van Skechers zijn rode damessandalen gemaakt van textiel en rubber. Met een comfortabel Goga Mat voetbed en Comfort Pillar Technology bieden ze ondersteuning en stijl. De sandalen hebben een klittenbandsluiting en lichtgewicht demping, perfect voor elke zomerse dag.

Stap deze zomer vol vertrouwen en comfort in stijl met de GO Walk Arch Fit sandalen van Skechers! Met deze rode en ros kleurige sandalen ben jij helemaal klaar voor avontuur, een dagje de stad verkennen of gewoon lekker relaxen thuis.

De Arch Fit technologie met een podologisch gecertificeerde steunzool zorgt voor optimale demping en ondersteuning bij elke stap die je zet. Pijnlijke voeten tijdens het wandelen behoren tot het verleden dankzij deze innovatieve technologie.

De lage schachthoogte en het hoogwaardige textielmateriaal maken deze sandalen lichtgewicht en ademend, perfect voor warme zomerdagen. De rubberen zool biedt stevige grip op alle oppervlakken, terwijl het trendy textiel aan de buitenkant zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

Skechers staat bekend om hun comfortoplossingen voor pijnlijke voeten en met de GO Walk Arch Fit sandalen bieden ze de ultieme verzorging voor jouw voeten. Ervaar zelf het verschil met Arch Fit en geniet van elke stap die je zet. Bestel vandaag nog jouw paar GO Walk Arch Fit sandalen en geef je voeten de aandacht die ze verdienen.

Skechers staat wereldwijd bekend om hun innovatieve technologieën, waaronder het Memory Foam ontwikkeld door NASA, dat zorgt voor demping, comfort en ondersteuning. Met Skechers weet je zeker dat jouw voeten de verzorging en ondersteuning krijgen die ze verdienen. Kies voor comfort, kies voor stijl, kies voor Skechers!

Arch Fit biedt de ultieme comfortoplossing en is de perfecte keuze voor wie last heeft van pijnlijke voeten tijdens het wandelen. Ga voor de GO Walk Arch Fit sandalen van Skechers en geniet van comfort en ondersteuning de hele dag door. Let op: podologisch gecertificeerde steunzool inbegrepen.