Skechers

73667 UNO - NIGHT SHADES

€ 89,95
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Skechers
Kleur Roze
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00051506
Skechers Street Uno - Night Shades sneakers hebben een glad synthetisch geperforeerd 'durabuck' bovenwerk met vetersluiting aan de voorkant, een luchtgekoelde traagschuimzool, een zichtbare Skech-Air tussenzool met luchtkussen, een Skechers Luchtgekoeld Memory Foam® comfort inlegzool en een flexibele rubberen grip buitenzool.

Hey jij, trendy fashionista! Ben jij op zoek naar de perfecte roze sneakers die niet alleen stijlvol zijn, maar ook een positieve impact hebben op de wereld? Zoek niet verder, want de Skechers 73667 Uno - Night Shades sneakers zijn precies wat je nodig hebt!

Laat je verrassen door deze prachtige veterschoenen die elke outfit een frisse en vrouwelijke uitstraling geven. Gemaakt van duurzame materialen stralen deze sneakers duurzaamheid en stijl uit. Het kunststof materiaal aan de buitenkant zorgt ervoor dat je niet alleen in stijl, maar ook comfortabel kunt rondlopen.

De unieke binnenzool van memory foam zorgt voor ultiem draagcomfort, waardoor elke stap zacht en veerkrachtig aanvoelt. Vermoeidheid wordt verminderd en jij kunt de hele dag door blijven lopen en genieten van het comfort en de stijl van deze sneakers.

Met de lage schacht van deze sneakers creëer je een sportieve look die perfect is voor een casual dagje uit of een gezellige avond met vrienden. En het beste van alles? Met elke stap die je zet draag je bij aan een groenere wereld, want Skechers zet zich in voor duurzaamheid en respect voor mens en planeet.

Kies voor een fashion statement met de Skechers 73667 Uno - Night Shades sneakers en draag bij aan een duurzamere wereld. Upgrade vandaag nog jouw stijl en maak het verschil met deze stijlvolle veterschoenen. Doe mee aan de missie van Skechers en verander de wereld stap voor stap met jouw schoenen. Ready, set, go green!

Dus trek deze trendy roze sneakers aan en maak elke dag een beetje groener met Skechers! Omdat onze planeet ertoe doet! Skechers staat voor comfort, style en een positieve impact op de wereld. Maak een bewuste keuze met Skechers en draag bij aan een betere toekomst. Elk paar schoenen telt, en met Skechers maak jij het verschil!

Kies voor duurzaamheid, kies voor stijl, kies voor Skechers. Laat je voeten een positieve impact achterlaten op de wereld. Doe vandaag nog mee en draag bij aan een groenere planeet met de Skechers 73667 Uno - Night Shades sneakers. Bereid je voor om indruk te maken op straat, in stijl en met het hart op de juiste plek!