Skechers

73690 Uno - Stand on Air

€ 89,95
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Skechers
Kleur Groen
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00042275

Kies voor duurzaamheid met de 73690 Uno - Stand on Air sneakers voor dames, gemaakt van milieuvriendelijk Durabuck. De groene sneakers hebben een rubberen zool, lage schachthoogte en air-cooled memory foam voor extra comfort. Draag bij aan een groenere wereld met deze stijlvolle en eco-bewuste sneakers. Artikelnummer: 00042275.

Hey daar!

Op zoek naar comfortabele én stijlvolle schoenen die jou de hele dag laten stralen? Dan is de Skechers Uno - Stand on Air in het groen precies wat je nodig hebt! Gemaakt van duurzaam Durabuck materiaal en voorzien van de innovatieve Arch Fit technologie, zijn deze sneakers een absolute must-have voor dames die comfort en stijl hoog in het vaandel hebben staan.

Met hun opvallende groene kleur ben jij de blikvanger, waar je ook naartoe gaat. Maar het draait niet alleen om de looks; deze schoenen bieden ook de perfecte combinatie van comfort en stijl. De Arch Fit technologie zorgt voor ondersteuning van vermoeide voeten tijdens lange wandelingen, terwijl het memory foam voor ongeëvenaarde demping en comfort zorgt - alsof je op wolken loopt!

En er is meer: deze sneakers zijn niet alleen super comfortabel, maar ook stijlvol én duurzaam. Gemaakt van gerecyclede materialen draag je bij aan een groenere wereld, terwijl je er zelf fashionable uitziet. De stevige rubberen zool en ademende textielvoering zorgen voor optimale grip en een fris gevoel, zelfs na urenlang wandelen.

Of je nu gaat winkelen, een boswandeling maakt of uit eten gaat; de Uno - Stand on Air schoenen zijn jouw ideale metgezel. Gun jezelf het luxe gevoel van comfortabel lopen met deze must-have sneakers van Skechers. Arch Fit biedt de ultieme comfortoplossing, zodat pijnlijke voeten verleden tijd zijn.

Skechers staan bekend om het gebruik van memory foam in hun schoenen, ontwikkeld door NASA voor demping, comfort en ondersteuning. Dus als je je afvraagt of Skechers goed zijn voor je voeten, is het antwoord absoluut ja!

Wacht niet langer en haal vandaag nog het ultieme comfort in stijl in huis met de Skechers Uno - Stand on Air. Maak een statement met deze trendy en comfortabele sneakers en laat je voeten stralen! Bestel nu jouw paar en ervaar zelf waarom Skechers geweldig zijn voor je voeten. Arch Fit is de ultieme oplossing voor comfort. Waar wacht je nog op? Het is tijd om in stijl te wandelen met Skechers Uno - Stand on Air, en je voeten de verzorging te geven die ze verdienen. Let's walk in style!

Met de Skechers Uno - Stand on Air geniet je niet alleen van stijlvolle schoenen, maar ook van ultiem comfort en ondersteuning. Kies voor deze trendy sneakers en geef je voeten de zorg die ze verdienen. Maak een fashion statement en walk in style! Arch fit is de ultieme comfort oplossing. Heb je vaak last van pijnlijke voeten als je bijvoorbeeld een ommetje maakt? Met Arch Fit is dit verleden tijd. De sport