Skechers

73690 Uno Stand on Air

€ 89,95
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Skechers
Kleur Wit
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00042275
Skechers Street™ Uno - Stand on Air hebben een klassiek comfort met een frisse update. Deze veterschoen heeft een glad geperforeerd synthetisch ‘Durabuck’ bovenwerk met een air-cooled memory foam binnenzool en een Skech-Air zichtbare luchtgedempte tussenzool en een flexibele rubberen grip buitenzool.

Stap de toekomst in met de Mulder Schoenen Skechers 73690 Uno Stand on Air sneakers voor dames! Deze trendy veterschoenen in de kleur OFWT zijn niet alleen een modeverklaring, maar ook een statement voor een groenere wereld en een betere toekomst. Gemaakt van hoogwaardig Durabuck materiaal, zijn deze sneakers duurzaam en tijdloos, en bevatten gerecyclede materialen die bijdragen aan een groenere planeet. De lage schacht biedt optimale bewegingsvrijheid, terwijl de ademende textielvoering je voeten fris en droog houdt, zelfs tijdens de meest actieve dagen.

Met een gebreid bovenwerk en een dempende binnenzool van memory foam, bieden de Uno Stand on Air sneakers ultiem comfort, de hele dag door. Elke stap die je zet met deze sneakers maakt een positieve impact op onze planeet en toekomstige generaties. Skechers staat bekend om stijl, comfort, ethiek en duurzaamheid. Als een familiegericht merk hecht Skechers veel waarde aan comfort en zorg voor werknemers en klanten.

Maak een bewuste keuze voor comfort, stijl en een groenere toekomst voor ons allemaal door te kiezen voor de Mulder Schoenen Skechers 73690 Uno Stand on Air sneakers. Laat je voeten zweven in stijl en draag bij aan een betere wereld. Maak elke dag een beetje groener in deze stijlvolle veterschoenen! Met een gebreid bovenwerk, een dempende binnenzool van memory foam en gemaakt van duurzame, gerecyclede materialen. Omdat onze planeet ertoe doet!

Met vriendelijke groet, Het team van Mulder Schoenen