SUN68

Ally Color Explosion

€ 109,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Wit
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058892
De duurzame Ally Color Explosion sneakers zijn gemaakt van 49% leer, 47% textiel en 4% polyurethaan. Met een lage schachthoogte en een voering van textiel bieden ze comfort en stijl voor dames. De buitenkant van de sneakers is gemaakt van een combinatie van leer en textiel, terwijl de rubberen zool zorgt voor grip en stabiliteit. Met een tijdloos design en de focus op duurzaamheid is de Ally Color Explosion een mooie toevoeging aan elke sneakercollectie. Artikelnummer: 00058892.

Ally Color Explosion van Sun68

Bereid je voor om je schoenencollectie een flinke boost te geven! Ontmoet de Ally Color Explosion van Sun68, dé perfecte sneakers voor dames die houden van een vleugje flair in hun outfit.

Waarom jij verliefd zal worden op de Ally Color Explosion:

  • Stijlvol ontwerp: Met een frisse witte kleur en een uniek samenspel van leer en textiel, zijn deze sneakers jouw geheime wapen om op te vallen. Perfect voor elke gelegenheid, van een casual brunch tot een avondje uit.
  • Comfort voor jouw voeten: De combinatie van 49% leer, 47% textiel en 4% polyurethaan zorgt voor een pasvorm die zich naar jouw voeten vormt. De volledig textiele voering biedt ademend vermogen voor langdurig comfort, waardoor je deze sneakers de hele dag wilt dragen zonder enige vorm van ongemak.
  • Duurzaamheid en grip: De robuuste rubberen zool biedt niet alleen uitstekende grip, maar ook een duurzaamheid die je schoenen altijd op de juiste toon zet, zelfs bij dagelijks gebruik. Je zult merken dat deze sneakers net zo sterk zijn als ze stijlvol zijn.
  • Perfecte pasvorm: Dankzij de lage schachthoogte passen deze sneakers bij diverse stijlen – van een sportieve look tot een casual jeans. Je zult versteld staan van de veelzijdigheid van de Ally Color Explosion.
  • Styling tip: Combineer de Ally Color Explosion met je favoriete jeans of een sportief jurkje voor een moeiteloos coole uitstraling. Of je nu gaat voor een casual dagje uit of een relaxte dag op kantoor, deze sneakers geven jouw outfit dat beetje extra.

Sun68: Italiaans design met oog voor detail

Bij Sun68 draait alles om aandacht voor detail en kwaliteit. Als een merk dat zijn roots heeft in de Italiaanse vrijetijdskleding, weet Sun68 precies hoe ontwerpen voor alledaagse situaties stijlvol en functioneel kunnen zijn.

Waarom Sun68?

  • Italiaanse kwaliteit: Elk paar sneakers van Sun68 is een voorbeeld van vakmanschap en aandacht voor detail, ontworpen met de beste materialen. Je krijgt meer dan gewoon een paar schoenen; je krijgt Italiaanse passie en traditie.
  • Uniek en opvallend: Van de damesmodellen vol kleur tot de expressieve herensneakers, Sun68 zorgt ervoor dat je altijd stijlvol voor de dag komt, of je nu op een feestje bent of een wandeling maakt in het park.

Houd je van het merk Sun68 en zou je graag de nieuwste Sun68 sneakers voor dames of heren kopen? Dan ben je in de online shop van Schuurman Schoenen op de juiste plek beland. Wij bieden namelijk een ruim assortiment Sun68 schoenen aan. Wil je ook nog wat meer weten over het merk zelf? Sun68 is een Italiaans merk voor vrijetijdskleding dat zich toelegt op het ontwerpen van kleding met bijzondere aandacht voor details en onderzoek naar materialen. Met het idee om te ontwerpen voor alledaagse situaties, probeert Sun68 afstand te nemen van de traditionele regels van de mode. Behalve kleding ontwerpt Sun68 ook schoenen en sneakers voor dames en heren.

Kies voor de Ally Color Explosion, en voeg een vleugje Italiaanse flair en onvergetelijk comfort toe aan jouw dagelijkse outfits. Je voeten – en je stijl – zullen