SUN68

Ally Solid Nylon

€ 89,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Oranje
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00056832

De Ally Solid Nylon dames sneaker van Sun 68 in de kleur Carota is een duurzame keuze gemaakt van 49% leer, 47% textiel en 4% polyurethaan. Met suède panelen en een nylon buitenkant biedt deze sneaker comfort, ondersteuning en grip. De voering van textiel en gewatteerde enkelkraag zorgen voor extra comfort. Het uitneembare voetbed zorgt voor demping en de rubberen loopzool met noppenprofiel biedt voldoende grip. Sun 68 besteedt veel aandacht aan originele details en goede materialen voor hun casual designs.

Ally Solid Nylon: Jouw Nieuwe Blikvanger van Mulder Schoenen

Ben jij klaar voor een frisse wind in je schoenenkast? Maak kennis met de Ally Solid Nylon sneakers in de opvallende kleur Carota van Sun68. Deze unieke schoenen combineren het beste van retro-invloeden met een moderne flair, wat ze een absolute must-have maakt. Laat je verleiden door hun charme en voel hoe ze jouw stijl naar een hoger niveau tillen.

Materialen en Duurzaamheid

  • Buitenkant: 49% leer, 47% textiel, 4% polyurethaan
  • Voering: Textiel, voor extra comfort
  • Zool: Duurzaam rubber, voor optimale grip en flexibiliteit

Design en Kleur

  • Kleur: Oranje Carota, een ware blikvanger
  • Schachthoogte: Laag, voor een casual maar toch stijlvolle look

Sun68: Meer dan Alleen Schoenen

Sun68 is een Italiaans merk dat bekend staat om innovatieve designs en hoogwaardige materialen. Hun oog voor detail en duurzaamheid komt perfect tot uiting in de Ally Solid Nylon sneakers. Deze schoenen zijn een weerspiegeling van de filosofie van Sun68: ontwerpen voor alledaagse situaties, met bijzondere aandacht voor details en onderzoek naar de beste materialen.

Waarom Jij de Ally Solid Nylon Wilt

  • Stijlvol Statement: Geef je outfit een gedurfde, kleurrijke touch. Deze sneakers zijn perfect te combineren met zowel neutrale als speelse, casual looks.
  • Duurzaam en Comfortabel: Gemaakt van hoogwaardige materialen die niet alleen voor comfort zorgen, maar ook bijdragen aan een duurzamere planeet.
  • Merkwaarde van Sun68: Kies voor een merk dat veel waarde hecht aan kwaliteit en innovatie.

Styling Tip

Combineer de Ally Solid Nylon met een simpele jeans en een wit T-shirt voor een casual look waarin je sneakers de show stelen. Of ga voor een trendy broek met een oversized trui om een edgy maar comfortabele stijl uit te stralen.

Houd je van het merk Sun68 en zou je graag de nieuwste Sun68 sneakers voor dames of heren kopen? Dan ben je in de online shop van Schuurman Schoenen op de juiste plek beland. Wij bieden een ruim assortiment Sun68 schoenen aan. Wil je ook nog wat meer weten over het merk zelf? Sun68 is een Italiaans merk voor vrijetijdskleding dat zich toelegt op het ontwerpen van kleding met bijzondere aandacht voor details en onderzoek naar materialen. Met het idee om te ontwerpen voor alledaagse situaties, probeert Sun68 afstand te nemen van de traditionele regels van de mode. Behalve kleding ontwerpt Sun68 ook schoenen en sneakers voor dames en heren.

Mis je kans niet om een stukje Italiaanse flair en kwaliteit aan je schoenenkast toe te voegen. Loop stijlvol en comfortabel met de Ally Solid Nylon van Sun68. Bestel nu en maak je dagelijkse avonturen nog mooier en onvergetelijker!