SUN68

Ally Solid Nylon

€ 89,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Groen
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00059126

Duurzame dames sneaker van Sun68. De Ally Solid Nylon is gemaakt van 49% leer, 47% textiel en 4% polyurethaan. Het casual, sportieve design is opvallend en uitgevoerd in stevig nylon met suède panelen. De sneaker heeft een textielen voering, een uitneembaar voetbed met zacht kussentje en een rubberen loopzool met noppenprofiel voor extra grip. Sun68 besteedt veel aandacht aan originele details en goede materialen. Kleur: Militare Scuro.

Ontmoet de Ally Solid Nylon van Sun68 – je nieuwe favoriete sneakers! Deze groene 'militare scuro' pareltjes combineren verfijnd Italiaans design met het ultieme comfort. Voor dames die veelzijdigheid en stijl hoog in het vaandel hebben staan, is dit dé must-have sneaker.

Waarom de Ally Solid Nylon onmisbaar is:

  • Premium materialen: Gemaakt van 49% leer, 47% textiel en 4% polyurethaan. Deze mix zorgt voor duurzaamheid en stijl.
  • Ademende voering: Dankzij de textielvoering blijven je voeten fris en comfortabel, zelfs op de langste dagen.
  • Rubberen zool: De robuuste rubberen zool biedt uitstekende grip, waar je ook gaat.
  • Lage schachthoogte: Perfect voor elke gelegenheid; draag ze casual of wat netter.

De Ally Solid Nylon van Sun68 is niet zomaar een sneaker, het is een fashion statement. Sun68 staat bekend om hun gedurfde kleurcombinaties en de unieke manier waarop ze retro stijlen met moderne invloeden verweven. Deze sneakers zijn ideaal voor dames die willen opvallen, of je nu door de stad struint of geniet van een hippe borrel.

Hoe draag je ze?

Dankzij het tijdloze design en de veelzijdige groene kleur kun je deze sneakers met bijna alles combineren. Onze favoriete stylingtip? Draag ze met een casual jeans en een simpel T-shirt voor een stijlvolle, no-nonsense look.

Meer over Sun68

Houd je van het merk Sun68 en zou je graag de nieuwste sneakers voor dames of heren kopen? Dan ben je in de online shop van Schuurman Schoenen op de juiste plek beland. Sun68, een Italiaans merk voor vrijetijdskleding, legt bijzondere aandacht op details en materiaalonderzoek. Ze ontwerpen niet alleen kleding maar ook schoenen en sneakers en nemen afstand van traditionele mode-regels.

Voor dames die graag opvallen

Als je kiest voor Sun68 schoenen, dan kies je voor opvallende sneakers in de meest kleurrijke kleuren. Dames maken echt een statement met een paar Sun68 sneakers. De ontwerpen combineren retro met moderne invloeden, wat betekent dat je indruk maakt met iedere stap.

Shop nu

Shop nu jouw Ally Solid Nylon en maak indruk met elke stap!