SUN68

Ally Solid Nylon

€ 89,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00059126

Duurzame Sun68 Ally Solid Nylon dames sneaker, gemaakt van 49% leer, 47% textiel en 4% polyurethaan. Het casual en sportieve design is opvallend en comfortabel, met suède panelen en een gewatteerde enkelkraag. De sneaker heeft een uitneembaar voetbed met zacht kussentje voor demping, een rubberen loopzool met noppenprofiel voor grip en een voering van textiel. Sun68 staat bekend om kwalitatieve materialen en originele details.

Ben je klaar om je schoenengarderobe een stijlvolle upgrade te geven? Ontdek de Ally Solid Nylon van Sun68! Deze zwarte sneakers zijn een toonbeeld van Italiaans vakmanschap en modern design, perfect voor de modebewuste vrouw die geen concessies doet aan comfort.

De Ally Solid Nylon: Jouw Nieuwe Stijlicoon

Elegantie in eenvoud De tijdloze nero kleur zorgt voor een verfijnde look die moeiteloos past bij elke outfit. Deze sneakers zijn niet alleen een basistint, maar een fashion statement waarmee je altijd goed voor de dag komt.

Hoogwaardige materialen Gemaakt van 49% leer, 47% textiel en 4% polyurethaan, bieden deze schoenen de perfecte balans tussen duurzaamheid en comfort. Het hoogwaardige materiaal zorgt dat je lang kunt genieten van je nieuwe aanwinst.

Duurzaam en stijlvol Niet alleen goed voor je voeten, maar ook voor het milieu – deze schoenen zijn praktisch en milieubewust. Sun68 zorgt ervoor dat je met een gerust hart je steentje bijdraagt aan een betere wereld.

Ultiem draaggemak De textiele binnenvoering en de rubberen zool zorgen voor optimaal comfort, de hele dag door. Of je nu een drukke werkdag hebt of een ontspannen dagje uit, deze sneakers bieden de ondersteuning die je nodig hebt.

Laag schachtontwerp Het lage ontwerp van de schacht maakt deze schoenen ideaal voor een casual en sportieve look. Perfect te combineren met zowel nette broeken als je favoriete jeans.

Italiaanse Finesse van Sun68

Sun68 staat bekend om het doorbreken van traditionele modecodes. Dit Italiaanse merk zet met de Ally Solid Nylon sneakers opnieuw de standaard voor vrijetijdskleding en schoeisel. Met bijzondere aandacht voor details en het gebruik van eersteklas materialen, creëert Sun68 designs die zowel retro als modern zijn. Het resultaat? Sneakers die niet alleen een mode-uitspraak doen, maar ook een statement maken waar je ook maar gaat.

Styling Tip:

Draag deze sneakers met een nette broek voor een stijlvolle, tijdloze look of kies voor je favoriete jeans voor een casual, maar toch chique uitstraling.

Over Sun68

Houd je van het merk Sun68 en zou je graag de nieuwste Sun68 sneakers voor dames of heren kopen? Dan ben je in de online shop van Schuurman Schoenen op de juiste plek. Wij bieden namelijk een ruim assortiment Sun68 schoenen aan. Wil je ook nog wat meer weten over het merk zelf? Sun68 is een Italiaans merk voor vrijetijdskleding dat zich toelegt op het ontwerpen van kleding met bijzondere aandacht voor details en onderzoek naar materialen. Met het idee om te ontwerpen voor alledaagse situaties, probeert Sun68 afstand te nemen van de traditionele regels van de mode. Behalve kleding ontwerpt Sun68 ook schoenen en sneakers voor dames en heren.

Kies voor de Ally Solid Nylon en Word een Stijlicoon:

  • Artikelnummer: 00059126
  • Kleur: Nero
  • Materiaal buitenkant: Leer/Textiel
  • Materiaal voering: Textiel
  • Materiaal zool: Rubber
  • Schachthoogte: Laag
  • Geslacht: Dames

Met de Ally Solid Nylon van Sun68 ben je verzekerd van een elegante en comfortabele dag, of je nu door de stad wandelt, naar