SUN68

Ally Solid Nylon

€ 89,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Grigio Medio
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00059126

Duurzame Ally Solid Nylon dames sneaker van Sun68, gemaakt van 49% leer, 47% textiel en 4% polyurethaan. Het casual en sportieve design heeft een stevige nylon buitenkant met suède panelen, een gewatteerde enkelkraag van textiel en een uitneembaar voetbed met zacht kussentje voor demping. De rubberen loopzool met noppenprofiel zorgt voor voldoende grip. Sun68 besteedt veel aandacht aan originele details en hoogwaardige materialen.

Ally Solid Nylon van SUN68: Dé Eyecatcher voor Jouw Outfit

Ontdek de Ally Solid Nylon sneakers van SUN68 en geef jouw outfit de boost die het verdient. Deze sneakers zijn de perfecte balans tussen stijl en comfort en zorgen ervoor dat jij altijd en overal goed voor de dag komt. Of je nu de stad wilt verkennen of gewoon een casual dagje hebt gepland, met deze schoenen zit je altijd goed.

Wat Maakt Deze Sneakers Zo Bijzonder?

  • Hoogwaardige Materialen: De Ally Solid Nylon is vervaardigd uit een unieke mix van 49% leer, 47% textiel en 4% polyurethaan, wat zorgt voor een robuuste en duurzame schoen met een verfijnde uitstraling. Voel het vakmanschap bij elke stap die je zet.

  • Comfortabele Voering: Dankzij de volledig textielen voering voelen jouw voeten altijd alsof ze in een spa zijn. Geen blaren of ongemakken meer, zelfs na een hele dag op de been.

  • Stevige Zool: De rubberen zool biedt uitmuntende stabiliteit en grip, ideaal voor zowel stadswandelingen als casual uitstapjes. Nooit meer glijpartijen, gewoon stevig staan.

  • Stijlvolle Kleur: De Ally Solid Nylon komt in de prachtige grigio medio tint, een subtiele maar veelzijdige grijstint die het combineren van jouw outfits een stuk eenvoudiger maakt. Of je nu gaat voor casual of chic, deze sneakers passen altijd.

  • Uniek Logo en Design: Voorzien van een iconisch logo op de zijkant, zorgt deze sneaker voor een opvallend en onderscheidend detail. Het retro design met moderne invloeden maakt dat je gegarandeerd indruk zult maken.

Styling Tip Combineer jouw Ally Solid Nylon sneakers met een klassieke spijkerbroek en een casual blouse voor een moeiteloze en stijlvolle look die altijd opvalt.

Waarom SUN68?

Houd je van het merk SUN68? Dan ben je bij Mulder Schoenen aan het juiste adres voor de nieuwste SUN68 sneakers. SUN68 is een Italiaans merk dat zich richt op het ontwerpen van vrijetijdskleding met bijzondere aandacht voor details en materiaalkeuze. Het merk wil kleding en schoenen ontwerpen voor alledaagse situaties, ver weg van de traditionele moderegels. Met de Ally Solid Nylon sneakers voeg je niet alleen comfort en stijl, maar ook een vleugje Italiaans vakmanschap aan je garderobe toe.

Voor dames die graag opvallen Als jij kiest voor SUN68, dan kies je voor sneakers die echt een statement maken. Dames zullen zeker de aandacht trekken met een paar SUN68 sneakers. Ze combineren een retro design met moderne invloeden, waardoor jij altijd opvalt.

SUN68 sneakers voor heren Ook voor heren biedt SUN68 een ruime keuze aan opvallende sneakers. Deze schoenen zorgen ervoor dat je altijd stijlvol bent, of je nu naar een feestje gaat of een wandeling in het park maakt.

Versterk jouw stijl en comfort met de Ally Solid Nylon sneakers van SUN68 en maak jouw eigen fashion statement. Koop ze vandaag nog bij Mulder Schoenen!