Wolky

Comrie

€ 169,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058857
WOLKY Comrie is uitgerust met een unieke zool: deze is dempend en heeft een oplopende neus, waardoor op een subtiele manier de afwikkeling van de voet wordt gestimuleerd. Deze schoen heeft een leren bovenwerk met een ?derby-sluiting? waardoor je een extra ruime ?instap? hebt. Wanneer je bij dit type sluiting de veters wat minder strak aantrekt, is de schoen ook perfect voor vollere voeten, zonder dat je ook maar iets aan steun en support verliest. Door de veter-rits-combinatie kun je de schoen eenvoudig aan- en uittrekken. Je staat dus zo klaar voor een heerlijke wandeling! Eigenschappen:? De speciaal ontworpen achterkant voorkomt slippen van de hiel? Met polsterrand ? een soort kussentje voor je hiel? Met leer omtrokken voetbed? Uitneembaar anatomisch voetbed ? geschikt voor eigen zooltjes? Volledig met leer gevoerd voor een goede vochtopname? Gemaakt van zacht en soepel leer? Flexibele zool? Uitgerust met veter én rits ? makkelijk in- en uitstappen en optimaal verstelbaar? Dempende EVA-tussenzool ? Effectieve hakhoogte: 1 cm (hakhoogte minus de zooldikte aan de voorzijde) Gebaseerd op maat 38, het aantal centimeters kan bij andere maten afwijken? Pasvorm: De Comrie valt wat klein. Twijfel je tussen twee maten? Kies dan een maatje groter (richtlijn breedtemaat H)

Ontdek de Comrie van Wolky: jouw nieuwe favoriete metgezel voor elke dag en elke gelegenheid. Deze stijlvolle en verantwoorde schoen komt in de subtiele en unieke kleur 108 whited-denim, klaar om jouw outfit een frisse twist te geven.

Waarom jij voor de Comrie gaat vallen:

  • Hoogwaardige leren buitenkant: Duurzaam en stijlvol, precies wat je voeten verdienen.
  • Leren voering: Tovert elke stap om in ultiem comfort en zorgt voor een ademende pasvorm.
  • Flexibele rubberen zool: Perfecte grip en langdurig loopplezier gegarandeerd.
  • Unieke kleur 108 whited-denim: Veelzijdig, casual en chic tegelijk.
  • Lagere schachthoogte: Een moderne en tijdloze uitstraling, perfect voor elke gelegenheid.

Speciaal voor dames (artikelnummer 00058857), is de Comrie ontworpen met het oog op comfort en stijl, iets waar Wolky al 40 jaar in uitblinkt.

Stylingtip: Combineer de Comrie met een jeans voor een relaxte, casual look of draag ze onder een nette broek voor een sportieve, maar toch zakelijke stijl. Welke outfit je ook kiest, met de Comrie zit je altijd goed.

Bij Wolky begrijpen we hoe belangrijke comfortabele schoenen zijn. Onze schoenen zijn ontworpen om jouw loopplezier als prioriteit te hebben. Veel vrouwen die Wolky eenmaal ontdekt hebben, willen nooit meer anders. Onze handgemaakte schoenen zijn daarvan het bewijs.

Met meer dan 40 jaar ervaring staat Wolky bekend als dé specialist in comfort. Onze passie is om kwaliteitsschoenen te maken die niet alleen een perfecte pasvorm hebben, maar ook een tijdloos design en optimaal comfort bieden. Ze moeten bovendien steun bieden, omdat jouw voeten dat verdienen.

Bij Wolky streven we ernaar om schoenen te maken waarvan je aan het eind van de dag pas beseft dat je ze nog aan hebt. Veel van onze klanten geven aan niet meer anders te willen zodra ze Wolky's hebben geprobeerd. Dit is onze belofte aan jou: schoenen die je doen vergeten dat je ze draagt, ontworpen én met de hand gemaakt met de grootste zorg.

Waar wacht je nog op? Bestel de Comrie vandaag nog en ervaar het verschil. Je voeten zullen je dankbaar zijn, en jij zult genieten van elke stap. Laat je verrassen door de unieke combinatie van stijl, duurzaamheid en ultiem draagcomfort. Kies voor Wolky, jouw specialist in comfort sinds 40 jaar.