Skechers

EDEN LX - Gleaming hearts

€ 79,95
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Skechers
Kleur Wit
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058798
De EDEN LX - Gleaming hearts sneakers zijn duurzaam en trendy. Deze lage sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames en hebben een elegante witte kleur. De schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Met deze sneakers maak je niet alleen een fashion statement, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Artikelnr. 00058798.

Hey jij daar!

Ben je al op de hoogte van de nieuwste toevoeging aan onze schoenencollectie? Maak kennis met de Eden LX - Gleaming hearts sneakers van Skechers! Deze prachtige witte sneakers met het unieke WMLT design zijn speciaal gemaakt voor dames zoals jij.

Met een lage schachthoogte zijn deze sneakers super hip en passen ze perfect bij al jouw favoriete outfits. Of je nu gaat voor een casual look met jeans en een t-shirt, of een meer sportieve stijl met een legging en een hoodie, deze schoenen geven elke outfit net dat beetje extra.

Dit is niet zomaar een paar sneakers, deze schoenen combineren stijl met ultiem comfort op een unieke manier. De ARCH FIT technologie van Skechers zorgt ervoor dat je voeten de steun krijgen die ze verdienen. Geen last meer van pijnlijke voeten tijdens het lopen dankzij de podologisch gecertificeerde steunzool in deze schoenen.

En dan hebben we het geheime wapen van Skechers nog niet eens genoemd: het MEMORY FOAM. Ontwikkeld door NASA zelf, zorgt dit speciale schuim voor demping, comfort en extra ondersteuning bij elke stap die je zet. Kortom, met de Eden LX - Gleaming hearts geef je jouw voeten de aandacht die ze verdienen.

Wat deze sneakers extra speciaal maakt, is het subtiele hartjespatroon dat net dat beetje extra geeft aan jouw look. Met deze eyecatchers aan je voeten steel je gegarandeerd de show, waar je ook gaat!

Wacht niet langer en verwen jezelf met deze prachtige Eden LX - Gleaming hearts sneakers. Upgrade jouw schoenenspel met de fantastische sneakers van Skechers en straal met elke stap die je zet!

Dus, twijfel niet langer en geef jouw voeten de comfort en ondersteuning die ze verdienen met de Eden LX - Gleaming hearts van Skechers. ARCH FIT en MEMORY FOAM, dé perfecte combinatie voor happy feet!

Tot snel, Team Mulder Schoenen

PS. Skechers, wereldberoemd om hun comfort en ondersteuning. ARCH FIT en MEMORY FOAM maken jouw loopervaring ongeëvenaard. Waar wacht je nog op? Upgrade je schoenengame met Skechers!

Arch fit is de ultieme comfort oplossing. Heb je vaak last van pijnlijke voeten als je bijvoorbeeld een ommetje maakt? Met Arch Fit is dit verleden tijd. De sportieve modellen die voorzien zijn van de Arch Fit technologie hebben allemaal een podologisch gecertificeerde steunzool.

Skechers zijn wereldberoemd geworden door het Memory Foam in hun schoenen. Deze Memory Foam laag die werd ontwikkeld door NASA (ja, het ruimtevaartcentrum!) zorgt voor demping, comfort en ondersteuning. Mocht je je dus nog afvragen of Skechers goed zijn voor je