Saucony

Jazz NXT

€ 125,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Saucony
Kleur Wit
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00059036
Saucony Jazz NXT. Een klassieker is niet te overtreffen, maar kan wel aangevuld worden met upgrades. We presenteren de Jazz NXT - onze traditionele hardloopschoen met een unieke draai die gemaakt is voor de volgende generatie.

Stap in de wereld van stijlvolle innovatie met de Jazz NXT van Saucony in white/silver. Deze sneakers zijn ontworpen voor de actieve, modebewuste vrouw en brengen het beste van twee werelden samen: stijl en duurzaamheid. Of je nu een casual dagje hebt of in beweging bent, de Jazz NXT is jouw perfecte metgezel.

Waarom de Jazz NXT je nieuwe favoriete sneaker wordt:

Materiaal:

  • De sneaker is gemaakt van hoogwaardig mesh. Dit zorgt voor uitstekende ventilatie en een fris gevoel, zelfs na lange dagen. Say goodbye to zweetvoeten! De mesh-structuur helpt je voeten ademen, zodat jij je altijd prettig voelt.

Comfort:

  • De textiele voering biedt een zachte touch aan je huid, waardoor de schoenen van binnen net zo comfortabel zijn als ze eruitzien. Je voeten verdienen immers het beste.

Lichtgewicht:

  • Wat de Jazz NXT echt uniek maakt, is de lichtgewicht textiele buitenkant. Je voelt niet eens dat je schoenen draagt! Dit maakt ze ideaal voor iedereen die op zoek is naar lichte maar robuuste en stijlvolle schoenen.

Stijl:

  • Het iconische Saucony-logo geeft je outfit extra flair. De tijdloze en veelzijdige combinatie van white/silver maakt deze sneaker een lust voor het oog.

Schachthoogte:

  • De lage schachthoogte zorgt voor optimale bewegingsvrijheid.

Zool:

  • Duurzaam rubber zorgt voor grip en stabiliteit, zodat je altijd stevig in je schoenen staat.

Saucony leeft voor de toekomst. We weten dat de keuzes die we vandaag maken, onze toekomst bepalen. Bijdragen aan een duurzamere planeet betekent dat we onszelf continu uitdagen om het beter te doen. Doe mee met onze uitdaging om onszelf te verbeteren. Onze duurzaamheidsdoelen zijn ambitieus en uitdagend:

  1. Ons doel is dat 90% van wat we maken tegen 2025 uit gerecyclede, organische of hernieuwbare materialen bestaat.
  2. Ons doel is dat alles wat we maken tegen 2030 uit gerecyclede, organische of hernieuwbare materialen bestaat.

Voeg wat extra sprankeling toe aan je sportieve outfits met de Jazz NXT. Ze zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook goed voor de planeet. Dat noemen we dubbel winnen! Doe jezelf een plezier en maak de Jazz NXT jouw nieuwe favoriet. Loop mee naar een stijlvolle en duurzame toekomst met Saucony!