Wolky

Jump Summer

€ 169,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte halfhoog
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool PU
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058864
WOLKY Jump Summer. Deze halfhoge veterboot heeft een lichtgewicht en flexibele zool die lopen licht en gemakkelijk maakt. Leuk detail: de omgeslagen kraag! Met de Jump ben je verzekerd van urenlang wandelplezier. - Pasvorm: Geschikt voor volle voeten. Slanke voet? Ook dan kom je vaak goed weg met deze boot (richtlijn breedtemaat H)- Vetersluiting : optimaal verstelbaar- De speciaal ontworpen achterkant voorkomt slippen van de hiel- Met polsterrand (een soort kussentje voor je hiel)- Lichtgewicht zool- Met leer omtrokken voetbed- Uitneembaar anatomisch voetbed, geschikt voor eigen zooltjes- Volledig met leer gevoerd voor een goede vochtopname- Gemaakt van zacht en soepel leer- Flexibele PU-zool- Mocassin-maakwijze ? geen vervelende randen en naden binnenin- Effectieve hakhoogte: 1,5 cm (hakhoogte minus de zooldikte aan de voorzijde)- Schachthoogte: 9 cm. Gebaseerd op maat 38, het aantal centimeters kan bij andere maten afwijken

Jump Summer: Jouw Zomerse Must-Have van Wolky!

Stel je voor: de zon straalt op je gezicht, een warme bries waait door je haar, en je geniet van elke stap die je zet. Dat wordt werkelijkheid met de Jump Summer van Wolky. Deze halfhoge schoenen in de verfrissende kleur Sky Blue tillen je zomerse avonturen naar een hoger niveau. Met zijn hoogwaardige materialen en doordachte design is de Jump Summer niet zomaar een schoen, maar een echte ervaring.

Waarom je de Jump Summer wilt hebben:

  • Hoogwaardig nubuck materiaal: Het nubuck zorgt voor een verfijnde look en voelt heerlijk zacht aan.
  • Ademende leren voering: Houdt je voeten fris en koel, zelfs tijdens de heetste zomerdagen.
  • Duurzame PU-zool: Flexibel, duurzaam en biedt extra grip, perfect voor lange wandelingen door de stad of langs het strand.
  • Verfrissende Sky Blue kleur: Geeft je outfit een zomerse boost en combineert perfect met een casual zomerjurk of lichte jeans.
  • Kenmerkende Wolky-stijl: Het subtiele Wolky-logo staat voor kwaliteit en vakmanschap die al meer dan 40 jaar wordt nagestreefd.

Stylingtip:

Combineer de Jump Summer met een luchtige zomerjurk of een casual jeans voor een sportieve, frisse look. Deze schoenen passen bij bijna elke zomerse outfit en geven je moeiteloos die trendy, maar comfortabele uitstraling.

Ervaar het verschil met Wolky:

Bij Wolky draait alles om comfort. Onze bijzonder comfortabele leren voering zorgt ervoor dat je de hele dag door kunt gaan, zonder ooit aan je schoenen te hoeven denken. Wat Wolky zo uniek maakt, zit aan de binnenkant! Al meer dan 40 jaar zijn we specialist in het maken van comfortabele schoenen die perfect passen en je voeten optimaal ondersteunen.

Wolky: 40 jaar specialist in comfort

Als vrouw weet je hoe slechte schoenen een hele dag kunnen verpesten. Dat kan anders! Bij Wolky nemen we jouw loopplezier serieus. Onze passie is om kwaliteitsschoenen te maken die een perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en optimaal comfort. Onze schoenen ondersteunen niet alleen je voeten, maar zorgen er ook voor dat je lekker loopt. Veel vrouwen die Wolky hebben ontdekt, willen niet meer anders. Omdat Wolky's met de hand gemaakt worden, kan jij langer genieten van een actief leven.

Doe je voeten een plezier en maak je zomeravonden nog magischer met de Jump Summer van Wolky. Beleef comfort zoals je dat nog nooit hebt gekend. Artikelnummer: 00058864. Bestel nu en geniet van elke stap die je zet!