Woden

Nicoline

€ 109,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058634
-

Nicoline van Woden: Jouw Perfecte Metgezel

Maak kennis met Nicoline, de navy sneaker van Woden die jouw hart sneller doet kloppen. Dit is niet zomaar een schoen; dit is een statement van stijl, duurzaamheid en comfort. Of je nu een casual dag hebt of een informele werkdag, Nicoline is jouw ideale partner. Waarom? Dat vertellen we je graag.

Waarom kies jij voor Nicoline?

  • Kleur: Navy De klassieke navy tint van Nicoline is perfect te combineren met vrijwel elke outfit. Het geeft je look net dat beetje extra flair zonder te overdrijven.

  • Materiaal buitenkant: Textiel en leer Een perfecte mix die zorgt voor duurzaamheid én een trendy uitstraling. Het leer geeft een luxe touch terwijl het textiel zorgt voor ademend vermogen.

  • Materiaal voering: Textiel Comfort staat voorop. De textielen voering biedt ultiem draaggemak, zelfs na uren lopen.

  • Materiaal zool: Rubber De rubberen zool geeft uitstekende grip en zorgt voor langdurige duurzaamheid. Geen uitglijders meer in de regen!

  • Schachthoogte: Laag Laag en stijlvol, ideaal voor een casual maar toch sophisticated look. Perfect voor een dagje uit in de stad of een informele werkdag.

  • Eco-friendly Nicoline draagt bij aan een groenere planeet. Maak een bewuste keuze zonder in te boeten aan stijl.

Artikelnummer: 00058634

Het Verhaal Achter Woden

Woden, opgericht in 2013 door schoenexpert Carsten Holm, is een Scandinavisch merk dat perfect de balans weet te vinden tussen fashion, functionaliteit en anatomie. Met een lange geschiedenis in de schoenindustrie, combineert Carsten hoogwaardige natuurlijke materialen met strak Scandinavisch design. Het resultaat? Prachtige sneakers die perfect passen bij jouw urban levensstijl.

Bij Woden draait het niet alleen om het maken van mooie schoenen, maar ook om het maken van schoenen die goed zijn voor de drager en de wereld. Ze geloven in producten en mensen, en dat voel je in elke naad en elk detail.

Woden - Een Groene Voetafdruk

Woden is een Scandinavisch sneakermerk met de focus op Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Wij geloven in producten en mensen, onze schoenen worden daarom met zorg ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen. Fashion, functionaliteit en anatomie zijn essentiële elementen van het DNA van Woden en zorgen ervoor dat onze sneakers tot in elk detail worden ontworpen voor de urban levensstijl van deze tijd.

Woden is in 2013 opgericht door Carsten Holm, een schoenexpert met een lange historie in de schoenindustrie. Hij heeft de natuur, de Scandinavische ontwerpwaarden en een hoge kwaliteit voor een goede prijs samengebracht voor de creatie van de Scandinavische sneaker.

Styling Tip

Combineer Nicoline met een denim jeans en een casual shirt voor een sportieve en toch elegante look. De navy kleur geeft je outfit net dat beetje extra’s, perfect voor een dagje winkelen of een relaxte werkdag.

Grijp je kans en voeg Nicoline van Woden toe aan je collectie. Ga voor eco-friendly, stijlvol en comfortabel. Wacht niet langer!