Woden

Ronja

€ 119,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Bruin
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055731
De WODEN Ronja sneakers zijn ontworpen met coole kleur geblokkeerde details en een sportief ontwerp. Ze zijn gemaakt van leer en textiel met vislederen details op de hiel. Het leer is afkomstig van een LWG gecertificeerde productie, wat betekent dat het duurzaam is geproduceerd. De sneakers zijn voorzien van een lichtgewicht en schokabsorberende binnenzool van zacht PU-schuim. Daarnaast hebben ze een kurkzool en een WODEN luchtstroomvoetbed voor ademend vermogen en een comfortabele loopervaring. Kenmerken zijn onder andere gerecycled textiel, een gegoten EVA-zool en een Airflow-systeem in de kurk binnenzool.

Ontdek Ronja: De Ultieme Sneaker van Woden

Laat je sneaker game stralen met de Ronja Chocolate Multi van Woden. Deze eco-friendly sneakers combineren stijl, comfort en duurzaamheid tot de perfecte metgezel voor jouw actieve levensstijl. Hier is waarom je ze niet wilt missen:

  • Eindeloos te combineren: Met zijn speelse mix van chocoladekleurige nuances past de Ronja bij elke sportieve outfit. Of je nu naar de sportschool gaat of door de stad flaneert, deze sneakers geven je look net dat beetje extra flair.

  • Materiaalvoordeel: De buitenkant is een trendy combinatie van textiel en leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling én uitstekende duurzaamheid. De textiele voering houdt je voeten comfortabel, zelfs na een lange dag.

  • Duurzaam en stijlvol: Woden staat bekend om zijn eco-vriendelijke producten. De Ronja is hier geen uitzondering op. Met een zool van stevig rubber en een voering van textiel ben jij klaar om elke kilometer verantwoord af te leggen.

  • Technische perfectie: Dankzij de lage schachthoogte en uitstekend ontworpen anatomie van de schoen, ervaar je optimaal loopcomfort. Geen vermoeide voeten meer na een dagje shoppen of een avond uit.

Merk met een Missie Woden – een groene voetafdruk

Woden, geboren uit de Scandinavische waarden, is een merk dat design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en functionaliteit harmonieus samenbrengt. Opgericht door Carsten Holm in 2013, zet Woden de standaard voor kwalitatieve sneakers die zowel duurzaam als betaalbaar zijn. Elke schoen wordt met passie en precisie ontworpen voor de urban levensstijl van deze tijd. Mode, functionaliteit en anatomie staan centraal in hun ontwerpen, zodat jij altijd in comfort en stijl de wereld kan betreden.

Schrijf je eigen verhaal met de Ronja Chocolate Multi. Laat ze deel uitmaken van jouw unieke reis, waar je ook gaat. Ready, set, go – wacht niet langer en voeg deze pareltjes van Woden toe aan je collectie.