Woden

Ronja

€ 119,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Paars
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055731

Kies voor duurzaamheid met de paars mulberry multi Ronja dames sneaker van WODEN. Gemaakt van LWG-gecertificeerd leer, gerecycled textiel en vislederen details op de hiel, is deze sneaker een milieuvriendelijke keuze. De lichtgewicht, schokabsorberende binnenzool van zacht PU-schuim en het ademende WODEN Airflow voetbed zorgen voor comfort. De EVA- en kurkzool bieden een ultrazachte loopervaring. Maak een eco-bewuste keuze met de Ronja sneakers.

Ronja: Jouw Nieuwe Must-Have Sneaker voor Elke Dag

Ontdek de Ronja van Woden in de betoverende Mulberry Multi kleur – dé sneaker die jouw dagelijkse outfit met stijl naar een hoger niveau tilt. Deze veelzijdige sneakers zijn een perfecte mix van duurzaamheid, comfort en een uniek design, geïnspireerd door Scandinavische waarden en natuur.

Waarom jij de Ronja niet kunt missen:

Stijlvol & Duurzaam: De buitenkant combineert textiel en leer, wat zorgt voor een karakteristieke uitstraling. Deze ecovriendelijke materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om zowel trendy als verantwoord te zijn.

Ongekend Comfort: De zachte textielen voering voelt als een tweede huid, terwijl de slijtvaste rubberen zool je optimale flexibiliteit en grip biedt – perfect voor lange dagen in de stad of een relaxte wandeling in de natuur.

Unieke Details: De Mulberry Multi kleur geeft een frisse, levendige touch aan elke look. De lage schachthoogte zorgt voor een ontspannen, casual uitstraling die past bij elke gelegenheid.

Meer dan alleen een sneaker:

Woden - Een Groene Voetafdruk

Woden is een Scandinavisch sneakermerk dat sinds 2013 de perfecte balans vindt tussen mode, functionaliteit en anatomie. Hun focus op natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding maakt elke stap een bewuste keuze voor een betere wereld. Opgericht door schoenexpert Carsten Holm, weerspiegelt elke Woden sneaker de waarden van Scandinavisch design en duurzaamheid.

Dus, wacht niet langer en voeg de Ronja toe aan jouw collectie. Geef je voeten het comfort en de stijl die ze verdienen!

Artikelnummer: 00055731