Woden

Ronja

€ 119,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Groen
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055731

De duurzame WODEN Ronja sneakers voor dames zijn gemaakt van LWG-gecertificeerd leer en gerecycled textiel. Het innovatieve ontwerp met kleur geblokkeerde details en vislederen accenten zorgen voor een trendy uitstraling. De sneakers zijn lichtgewicht en hebben een schokabsorberende binnenzool van zacht PU-schuim. Met de kurkzool en luchtstroomvoetbed biedt de Ronja een comfortabele en ademende loopervaring gedurende de hele dag.

Ronja - Jouw Nieuwe Stijlvolle Stap van Woden

Ontdek de magische combinatie van fashion en duurzaamheid met de Ronja van Woden. Deze sneaker in de sprankelende kleur Basil Multi trekt meteen de aandacht. Of je nu door de stad slentert of thuis ontspant, de Ronja biedt jou het comfort en de stijl waar je altijd van hebt gedroomd. Maar wat maakt deze schoen nu zo speciaal? Duik even mee in de wereld van de Ronja!

Voortreffelijke Materialen en Uitmuntend Design:

  • Materiaal buitenkant: Een perfecte mix van textiel en leer biedt zowel duurzaamheid als stijl.
  • Materiaal voering: Zachte textielen voering die voelt als een tweede huid.
  • Materiaal zool: Flexibele rubberen zool voor optimale demping en grip.
  • Kleur: Basil Multi - een veelzijdige, frisse look voor elk seizoen.
  • Schachthoogte: Laag - voor een casual en sportieve uitstraling.

Comfort Zoals Nog Nooit Tevoren

Stel je voor, elke stap voelt aan alsof je op wolken loopt dankzij de zachte textielen voering en de veerkrachtige rubberen zool. Met de Ronja ben jij klaar voor elke uitdaging, of je nu een drukke dag tegemoet gaat of gewoon lekker wil ontspannen. De lage schachthoogte biedt de perfecte balans voor elke gelegenheid, variërend van casual tot sportief.

Duurzaam en Milieuvriendelijk

Met de Ronja van Woden kies je bewust voor een duurzame toekomst. Woden staat bekend om zijn ecovriendelijke benadering en het gebruik van hoogwaardige natuurlijke materialen. Zo draag jij bij aan een groenere wereld, zonder concessies te doen aan stijl.

Tijdloos Scandinavisch Design

Elk detail van de Ronja ademt Scandinavisch vakmanschap. Het merk Woden, opgericht door schoenexpert Carsten Holm in 2013, is een meester in het combineren van natuurlijke materialen met een moderne urban uitstraling. De kernwaarden van Woden - fashion, functionaliteit en anatomie - komen volledig tot hun recht in dit prachtige ontwerp met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding.

Styling Tips

  • Casual Look: Combineer de Ronja met een spijkerbroek en een oversized trui voor een moeiteloos stijlvolle outfit.
  • Sportief: Draag ze met je sportoutfit voor een modieuze en functionele look die perfect is voor je workout.

Maak de sprong naar stijlvol comfort en duurzame mode met de Ronja van Woden. Zet een groene voetafdruk in stijl en ontdek je nieuwe favoriete sneaker die je nooit meer wilt uitdoen!

Woden - Een Groene Voetafdruk

Woden is een Scandinavisch sneakermerk dat zich richt op design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Geloof in producten en mensen staat centraal, want onze schoenen worden met zorg ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen. Fashion, functionaliteit en anatomie zijn de kernwaarden van Woden, die ervoor zorgen dat onze sneakers tot in elk detail zijn ontworpen voor de urban levensstijl van nu.

Woden, opgericht in 2013 door schoenexpert Carsten Holm, combineert de natuur en Scandinavische ontwerpwaarden met hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Ontdek jouw perfecte