Woden

Ronja

€ 119,95
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Tiger Multi
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055731

De WODEN Ronja dames-sneaker in Tiger Multi biedt duurzaamheid en stijl. Gemaakt van gerecycled textiel, LWG-gecertificeerd leer en visleren accenten. De ademende PU-schuim binnenzool en kurkzool met Airflow-systeem zorgen voor comfort, terwijl de duurzame EVA-zool de levensduur verlengt.

Ronja in Tiger Multi: Jouw Nieuwe Sneaker Crush!

Hey fashionista! Maak je klaar om compleet verliefd te worden op je nieuwe favoriete sneakers: de Ronja in Tiger Multi. Deze gloednieuwe aanwinst in het assortiment van Mulder Schoenen is afkomstig van het Scandinavische topmerk Woden. Waarom zou je deze kans laten liggen om je sneakercollectie te upgraden met stijl, comfort én duurzaamheid?

Wat maakt de Ronja zo bijzonder?

  • Nieuw in het assortiment: Jij verdient het om als een van de eersten deze must-have te bemachtigen!
  • Kleur: Tiger Multi - een levendige en opvallende kleurcombinatie die elke outfit een boost geeft.
  • Materiaal buitenkant: Een eigentijdse mix van textiel en leer, wat zorgt voor een robuuste look.
  • Materiaal voering: Zacht textiel voor een comfortabele en ademende pasvorm.
  • Zool: Stevig rubber voor uitstekende grip en langdurig comfort, waar je ook gaat.
  • Schachthoogte: Laag - Perfect voor alledaagse avonturen en een urban chique uitstraling.
  • Eco-friendly: Gemaakt van duurzame materialen, zodat jij stijlvol kunt blijven met een schone eco-conscience.

Het verhaal achter Woden

Woden is een Scandinavisch sneakermerk dat zich focust op duurzaam design en natuurlijke kwaliteitsmaterialen. Opgericht in 2013 door schoenexpert Carsten Holm, biedt Woden een fantastische prijs-kwaliteitverhouding die niet inboet op stijl of comfort. Fashion, functionaliteit en ergonomie vormen het DNA van Woden, wat perfect aansluit op jouw moderne levensstijl. Met de Ronja sneaker loop je niet alleen stijlvol en comfortabel, maar draag je ook bij aan een betere wereld.

Styling tip

Of je nu een casual of sportieve outfit hebt, de Ronja in Tiger Multi past perfect bij elke look. Combineer deze sneakers met je favoriete jeans of een luchtige zomerjurk voor een modieuze en verantwoorde stijl. Of je nu de stad in gaat of een avondje uit plant, deze sneakers bieden je stijl en steun in elk avontuur.

Woden - Een groene voetafdruk

Woden is een Scandinavisch sneakermerk met de focus op Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Wij geloven in producten en mensen; onze schoenen worden daarom met zorg ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen. Fashion, functionaliteit en anatomie zijn essentiële elementen van het DNA van Woden en zorgen ervoor dat onze sneakers tot in elk detail worden ontworpen voor de urban levensstijl van deze tijd.

Woden is in 2013 opgericht door Carsten Holm, een schoenexpert met een lange historie in de schoenindustrie. Hij heeft de natuur, de Scandinavische ontwerpwaarden en een hoge kwaliteit voor een goede prijs samengebracht voor de creatie van de Scandinavische sneaker.

Waarom nog wachten? Voeg de Ronja in Tiger Multi vandaag nog toe aan je collectie en begin jouw volgende stijlvolle avontuur!