Skechers

Uno Stand on Air 73690

€ 89,95
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Skechers
Kleur Rood
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00042275
Skechers Street™ Uno - Stand on Air hebben een klassiek comfort met een frisse update. Deze veterschoen heeft een glad geperforeerd synthetisch ‘Durabuck’ bovenwerk met een air-cooled memory foam binnenzool en een Skech-Air zichtbare luchtgedempte tussenzool en een flexibele rubberen grip buitenzool.

Ben jij klaar om jouw schoenencollectie een geheel nieuwe boost te geven? Dan zijn de Uno Stand on Air 73690 sneakers van Mulder Schoenen en Skechers de perfecte keuze voor jou!

Met een opvallende rode kleur en een iconisch ontwerp gemaakt van duurzaam Durabuck materiaal, zijn deze sneakers een echte eyecatcher. De lage schachthoogte zorgt voor optimaal comfort, terwijl de voering van textiel zorgt voor een ademende ervaring, hoe lang je dag ook duurt.

Deze sneakers zijn niet alleen trendy, maar ook praktisch in het dagelijks gebruik. Dankzij de kunststof buitenkant en rubberen zool kun je met vol vertrouwen de deur uitstappen, of je nu een avontuur in de stad tegemoet gaat of een ontspannen wandeling maakt in de natuur.

Wat deze sneakers extra bijzonder maakt, is dat ze eco-friendly zijn en gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen. Bij Skechers staat comfort, duurzaamheid en modieuze designs centraal, en met de Uno Stand on Air 73690 draag jij bij aan een groenere toekomst met elke stap die je zet.

Met een gebreid bovenwerk en een dempende binnenzool van memory foam, bieden deze sneakers niet alleen comfort voor jou, maar ook een bijdrage aan het behoud van onze planeet. Maak elke dag een beetje groener met deze stijlvolle en comfortabele Uno Stand on Air 73690 sneakers van Mulder Schoenen en Skechers. Bestel ze vandaag nog en zet vol vertrouwen de stap naar een duurzamere wereld.

Ontdek het verschil dat je kunt maken door te kiezen voor duurzame en eco-friendly schoenen van Skechers. Voel je goed over jouw keuze en draag bij aan een betere wereld en toekomst voor ons allemaal. Doe je steentje bij aan een groenere toekomst en loop stijlvol en comfortabel rond met de Uno Stand on Air 73690 sneakers van Mulder Schoenen. Je verdient het!