Veja

V-10 Suède W

€ 149,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Veja
Kleur Multico-Ultraviolet_Calcaire
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Tech (100% recycled polyester)
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00059200
VEJA V-10 Bovenwerk: SuèdePanelen: Suède en leerLogo V: Amazonerubber (26%) en rijstafval (22%)Binnenzool: Amazonerubber (11%), suikerriet (42%), gerecycled E.V.A.( Ethylene Vinyl Acetate) (11%) en biologisch katoen (12%) en gerecycled rubber (12%)Buitenzool: Amazonerubber (31%), rijstafval (22%) en gerecycled rubber (12%)Voering: Tech (100% gerecycled polyester)Veters: Biologisch katoen (100%)Gemaakt in BraziliëHet suède is gemaakt van runderleer dat is geborsteld om het zachter en flexibeler te maken. Het is afkomstig van boerderijen in het zuiden van Brazilië (Rio Grande do Sul). Het wordt gelooid in Brazilië, zonder gebruik te maken van gevaarlijke of verboden chemicaliën. VEJA maakt gebruik van conventionele kleurstoffen die voldoen aan de regelgeving. Speciale aandacht wordt besteed aan het waterverbruik tijdens het looiproces. Het suède is ook gecoat met waterafstotende oliën zonder PFC's (chemische verbindingen) om de sneakers te beschermen tegen lichte regen.

Stap in de wereld van veja met de v-10 suède w sneakers, een waar meesterwerk dat stijl en duurzaamheid verweeft op een manier die je zelden ziet. Wil jij opvallen met een unieke sneaker die ook goed is voor de planeet? Zoek niet verder, want de v-10 suède w is voor jou gemaakt.

De v-10 suède w op een rijtje:

  • High-end Suède: De buitenkant is afgewerkt met premium leer, wat niet alleen een luxueuze uitstraling geeft maar ook super duurzaam is.
  • Multico-Ultraviolet_Calcaire Kleurstelling: Deze trendy kleurencombinatie zorgt ervoor dat je opvalt, waar je ook gaat.
  • Milieuvriendelijke Voering: Gemaakt van tech-materiaal dat 100% gerecycled polyester bevat. Goed voor je voeten én de planeet.
  • Perfecte Pasvorm: Dankzij de lage schachthoogte ervaar je de ultieme combinatie van comfort en stijl.
  • Duurzame Rubberzool: Elke stap voelt comfortabel en solide, terwijl de zool lang meegaat.

Bij veja draait het niet alleen om het maken van opvallende sneakers, maar ook om een groter doel. Sinds 2005 combineert veja sociale projecten, economische rechtvaardigheid en ecologische materialen. De sneakers worden gemaakt met biologisch katoen uit Brazilië en Peru, rubber uit het Amazonegebied, en innovatieve materialen van gerecyclede plastic flessen of polyester. Geproduceerd in topfabrieken in Brazilië en Portugal, en gedistribueerd door log'ins, een bedrijf dat streeft naar sociale en professionele inclusie.

Styling Tip:

Combineer de v-10 suède w met een casual jeans voor een relaxte weekendlook. Of ga jij voor sportief? Draag ze dan onder een sportieve outfit voor een actieve dag. De veelzijdigheid van deze sneakers maakt ze onmisbaar voor in je garderobe.

Bij De Mulders hebben we 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen. Laat je verleiden door de unieke combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid die de v-10 suède w te bieden heeft. Waar wacht je nog op? Voeg deze must-have snel toe aan je collectie en zet vandaag nog je eerste duurzame stap met veja's v-10 suède w!