Wolky

Why Antique nubuck 0660611

€ 169,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool PU
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00040853

Hé daar, modeliefhebber! We presenteren je met trots je nieuwe schoen-crush: de Why Antique Nubuck 0660611 laarsjes van Wolky. Ja, je leest het goed. Deze laarsjes zijn zo comfortabel en stijlvol, ze zullen aanvoelen als je nieuwe beste vriendin.

Ken je dat gevoel? Alles aan je outfit klopt: het matcht, je haar valt perfect en je make-up is vlekkeloos. Alleen de finishing touch ontbreekt nog. En dat zijn je voeten die dolgraag mee willen doen met jouw modeshow. Je voeten verdienen het om de sterren te zijn op jouw levens-catwalk. Die kans geven de zwarte beauties, de Why Antique Nubuck 0660611 laarsjes, met veel plezier.

Deze laarzen zijn niet alleen een waar genot voor het oog, maar voelen ook fantastisch. Het Nubuckleer is superzacht en de zolen, gemaakt van PU, geven het gevoel van lopen op een wolk. Pijnlijke voeten na een avond uit? Dat behoort tot het verleden. Deze laarsjes gaan voor comfort met een grote C.

En dan, het kroonjuweel op de Why Antique Nubuck: hun eco-vriendelijk karakter. Het milieubewuste leer maakt deze schoenen tot een eerbetoon aan Moeder Natuur en vermindert je ecologische voetafdruk. Wie had ooit gedacht dat de liefde voor onze planeet via de voeten zou gaan?

Kortom, zeg volmondig ja tegen de Why Antique Nubuck 0660611 en begeef je op het pad van een groener en stijlvoller leven. Een leven waarin comfort, duurzaamheid en mode vreedzaam samen gaan. Eerlijk gezegd, dat is toch wat we allemaal willen?

Stap in een wereld van stijl en comfort met de Why Antique nubuck 0660611 van Wolky. Deze elegante enkelhoge schoen is speciaal ontworpen voor vrouwen die geen concessies willen doen tussen mode en comfort. Waarom zou je kiezen als je beide kunt hebben?

Waarom jij de Why Antique nubuck 0660611 moet hebben:

Stijlvol en tijdloos
De Why Antique nubuck 0660611 straalt pure elegantie uit. Het luxe zwarte nubuck leer geeft een klassieke, veelzijdige uitstraling die perfect past bij iedere outfit. Of je nu onderweg bent naar kantoor, een diner of een avondje uit: deze schoenen passen altijd.

Optimaal comfort
Zoals je van Wolky mag verwachten, staat comfort centraal. Met 40 jaar ervaring in comfort biedt Wolky schoenen die je bijna doen vergeten dat je ze draagt. De unieke binnenkant van deze schoenen geeft je voet de ondersteuning die het nodig heeft, zodat je aan het einde van de dag pas beseft dat je ze nog aan hebt.

Premium materialen
Deze schoenen zijn gemaakt van de allerbeste materialen. Met een volledig leren voering en buitenkant biedt de Why Antique nubuck 0660611 een uitstekende pasvorm en duurzaamheid. De PU-zool zorgt voor een perfecte balans tussen flexibiliteit en stevigheid, ideaal voor een lange dag op je benen.

Perfecte pasvorm
De enkelhoge schacht biedt de juiste ondersteuning zonder je bewegingsvrijheid te beperken. Ideaal voor lange dagen waarbij je veel op de been bent. Je kunt rekenen op een betrouwbare en comfortabele pasvorm die gedurende de hele dag ondersteuning biedt.

Handgemaakt vakmanschap
Elke Why Antique schoen is met de hand gemaakt, waardoor je verzekerd bent van topkwaliteit en oog voor detail. Dit ambachtelijke proces levert een uniek en duurzaam product op dat ontworpen is om jaren mee te gaan.

Productdetails op een rijtje:

  • Naam: Why Antique nubuck 0660611
  • Materiaal buitenkant: Nubuck
  • Kleur: 000 black
  • Materiaal voering: Leer
  • Materiaal zool: PU
  • Schachthoogte: Enkelhoog
  • Artikelnummer: 00040853
  • Merk: Wolky

Stylingtip:
Combineer deze tijdloze schoenen met een nette broek voor een stijlvolle maar comfortabele look. Perfect voor een dag op kantoor, een diner of een avondje uit.

Bij Wolky nemen we jouw loopplezier serieus. Onze passie is kwaliteitsschoenen maken die een perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en optimaal comfort. Al ruim 40 jaar voorzien we vrouwen van comfortabele, ondersteunende schoenen die gemaakt zijn om op te lópen. Wolky's worden allemaal door ons ontworpen én met de hand gemaakt. Zo kan jij van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat genieten van het actieve leven dat je verdient!

Gun je voeten de liefde en aandacht die ze verdienen met de Why Antique nubuck 0660611 van Wolky. Waarom nog twijfelen? Voeg deze stijlvolle en comfortabele schoenen vandaag nog toe aan je garderobe en stap met zekerheid de toekomst tegemoet!