Timberland

Seneca Bay Ox

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Timberland
Kleur Groen
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00056143
De duurzame Seneca Bay Ox sneakers van Timberland zijn gemaakt van premium nubuck Better Leather, afkomstig van een leerlooierij met een zilveren beoordeling van de Leather Working Group vanwege hun duurzame water-, energie- en afvalbeheerpraktijken. Daarnaast hebben ze een voering van ReBOTL™ stof, gemaakt van minimaal 50% gerecycled plastic, en een lichtgewicht OrthoLite® voetbed.

Stap in stijl en maak een positieve impact op de wereld met de Seneca Bay Ox herenschoenen van Timberland! Deze groene schoenen in de kleur deep lichen groen zijn niet alleen een fashion statement, maar ook een bewuste keuze voor de toekomst. Gemaakt van hoogwaardig leer, zijn deze herenschoenen een investering in kwaliteit die lang meegaat.

Of je nu onderweg bent naar je werk, een ontspannen wandeling maakt door het park of een avondje uit gaat, deze schoenen bieden ultiem comfort en grip dankzij de comfortabele textielvoering en stevige rubberen zool. De lage schachthoogte maakt deze schoenen veelzijdig en perfect passend bij elke outfit.

Kies voor duurzaamheid, comfort en stijl met de Seneca Bay Ox herenschoenen van Timberland. Draag met trots bij aan een betere wereld en maak een statement voor een groenere toekomst. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen en streven naar een duurzamere planeet.

Ben jij klaar om een fashion statement te maken én te investeren in de toekomst? Kies voor kwaliteit en duurzaamheid met Timberland! Wees een trendsetter en draag bij aan een betere wereld. Maak een bewuste keuze voor een groenere planeet en loop stijlvol en comfortabel de wereld tegemoet met de Seneca Bay Ox herenschoenen.

Timberland zet zich al sinds 1952 in voor duurzaamheid en het beschermen van de wereld. Doe mee en werk samen aan een betere toekomst. Ga voor duurzaamheid en draag bij aan een positieve verandering met de Seneca Bay Ox herenschoenen van Timberland. Laten we samen bouwen aan een groenere planeet. Een bewuste keuze voor een betere wereld begint met de stijlvolle en comfortabele herenschoenen van Timberland.

Bezig met duurzaamheid, maar weet je niet goed waar te beginnen? Al sinds 1952 legt Timberland zich erop toe de wereld te beschermen. Ook jij kunt de toekomst verbeteren door duurzamer te gaan leven, of het nu gaat over het opbouwen van nieuwe verbindingen bij jou in de buurt tot het telen van voedsel in je achtertuin. Wij zouden het mooi vinden om samen met jou aan waardevollere winst te werken.