Rieker

21491-14

€ 64,95
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Rieker
Kleur Blauw
Materiaal voering artificial leather
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00058915
De duurzame herenslippers 21491-14 zijn gemaakt van hoogwaardig Namur-, Voronez-, Leinen- en Ambor-materiaal, met een voering van kunstleer en een rubberen zool. De blauwe kleur en textielen buitenkant maken deze slippers stijlvol en comfortabel. Artikelnummer: 00058915.

Ben jij op zoek naar comfortabele en modieuze slippers die perfect passen bij jou? Dan zijn de Rieker 21491-14 slippers absoluut iets voor jou! Deze blauwe slippers voor heren combineren stijl en comfort op een unieke manier.

De buitenkant van deze trendy slippers is gemaakt van textiel, wat zorgt voor een moderne uitstraling en een ademend effect. De voering van kunstleer maakt de slippers soepel en comfortabel om te dragen, terwijl de rubberen zool uitstekende grip biedt, zowel binnen als buiten.

Wat deze slippers echt bijzonder maakt, is de Antistress technologie van Rieker. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat de slippers licht van gewicht zijn en flexibel meebewegen met jouw voeten. Daarnaast biedt het schokabsorptie, voor extra comfort, zelfs tijdens lange wandelingen op warme zomerdagen.

RIEKER staat bekend om zijn unieke antistress schoenen. Onze schoenen zijn niet alleen decoratief en modieus, maar ze zijn ontworpen om jouw leven stressvrij en comfortabel te maken. Met speciale constructies en lichte en elastische componenten, zijn Rieker schoenen echt anti-stress schoenen.

Als jij waarde hecht aan kwaliteit, vakmanschap en comfort, dan zijn de Rieker 21491-14 slippers de perfecte keuze voor jou. Of je nu een casual outfit draagt of een meer formele look wilt, deze slippers passen bij elke gelegenheid en laten jou stralen in stijl en comfort.

RIEKER antistress schoenen zijn uniek. De speciale eigenschappen van onze schoenen maken ze meer dan alleen decoratieve en modieuze producten. De lichte en elastische componenten en speciale constructies zorgen ervoor dat elke Rieker schoen een anti-stress schoen is. Met Rieker schoenen ben je klaar voor elke dag vol comfort, stijl en duurzaamheid.

Voel je zelfverzekerd en comfortabel met de Rieker 21491-14 slippers, de beste keuze voor heren die op zoek zijn naar kwaliteit en uniek design. Ga voor stijlvolle zomervoeten met Rieker en geniet van elke stap die je zet! Ontdek nu ons assortiment en vind jouw perfecte paar slippers voor de zomerse dagen. Geniet van de zomer en laat je voeten stralen in deze hoogwaardige en modieuze schoenen van Rieker!

RIEKER antistress schoenen zijn uniek. De schoenen van Rieker zijn niet alleen decoratieve, modieuze producten, maar hun speciale eigenschappen maken ze meer dan dat. De speciale constructies en de lichte en elastische componenten maken elke schoen een anti-stress schoen. RIEKER schoenen zijn ontworpen voor het dagelijks leven, waar comfort en