Birkenstock

Arizona EVA Faded Lime

€ 49,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Birkenstock
Kleur Geel
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering EVA
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant EVA
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00058752
Birkenstock Arizona slipper is een echte klassieker. Geïnspireerd op de modellen met kurken voetbed, is deze Arizona volledig gemaakt van het superlichte en waterbestendige EVA. Het materiaal is verder elastisch, huidvriendelijk en schok dempend. Toch bieden deze slides het gebruikelijke Birkenstock comfort door het anatomisch gevormde voetbed en de twee individueel verstelbare bandjes met gespsluiting.

Maak kennis met de ultieme zomerse must-have: de Arizona EVA Faded Lime slippers van Mulder Schoenen. Deze iconische schoenen van Birkenstock combineren stijl, comfort en duurzaamheid zoals geen ander. Of je nu langs het strand wandelt, in het park ontspant of door de stad struint – deze sandalen trekken ongetwijfeld de aandacht.

Levendige Kleur

De frisse en energieke Faded Lime-kleur geeft jouw outfit direct een zomerse upgrade. Durf op te vallen en maak een statement met elke stap die je zet.

Ongelooflijk Comfort

Het anatomisch gevormde voetbed van EVA-materiaal zorgt voor maximaal draagcomfort. Sinds 1774 houdt Birkenstock zich bezig met de vraag hoe ze het leven van mensen beter en aangenamer kunnen maken, en de Arizona EVA Faded Lime is daar het perfecte voorbeeld van. Elke stap voelt als een wolkje, dankzij het unieke ontwerp dat je voeten en rug optimaal ondersteunt.

Duurzaam en Lichtgewicht

Deze sandalen zijn volledig gemaakt van ethyleenvinylacetaat (EVA), wat betekent dat ze niet alleen lichtgewicht zijn, maar ook extra duurzaam. EVA is een hoogwaardig materiaal dat ervoor zorgt dat de Arizona sandalen tegen een stootje kunnen en dat ze er lang als nieuw uitzien. Ze zijn ook waterbestendig, ideaal voor zorgeloze zomerdagen aan het strand of zwembad.

Ondersteuning en Stijl in Één

Birkenstock staat wereldwijd bekend om haar kwaliteit en vakmanschap. De Arizona EVA Faded Lime combineert functionaliteit met een moderne en stijlvolle look. Geen zorgen meer over vermoeide voeten tijdens lange wandelingen of drukke dagen; deze slippers bieden all-day comfort.

Waarom Kiezen voor Birkenstock?

Sinds 1774 houdt Birkenstock zich bezig met de vraag hoe zij het leven van mensen beter en aangenamer kunnen maken. Goede schoenen voor alle mogelijke levensomstandigheden kunnen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Hecht jij veel waarde aan kwaliteit en comfort? Dan zijn de premium producten van Birkenstock perfect voor jou!

  • Bekend merk met Duitse achtergrond: Birkenstock staat in de top 5 van de Global Footwear Brands en is één van de bekendste Duitse merken ter wereld. Hun producten worden in meer dan 90 landen verkocht.
  • Comfortabele schoenen: Het unieke, anatomisch gevormde voetbed zorgt voor uitstekend comfort en buitengewoon hoge kwaliteit. Hierdoor kun je er de hele dag comfortabel op lopen zonder last te krijgen van je voeten of rug. De zorgvuldig geselecteerde materialen garanderen dat je slippers jarenlang meegaan.

Technische Specificaties:

  • Naam: Arizona EVA Faded Lime
  • Kleur: Faded Lime
  • Schachthoogte: Laag
  • Materiaal voering, zool en buitenkant: EVA
  • Geslacht: Heren
  • Artikelnummer: 00058752

Ben jij klaar om jouw zomerlook naar een hoger niveau te tillen? Kies dan voor de Birkenstock Arizona EVA Faded Lime slippers en geniet van ultiem comfort en stijl, keer op keer. Durf te kiezen voor kwaliteit, durf te kiezen voor Birkenstock. Jouw voeten verdienen het beste.