Birkenstock

Arizona EVA Navy

€ 49,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Birkenstock
Kleur Blauw
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering EVA
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant EVA
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00058742
Birkenstock Arizona slipper is een echte klassieker. Geïnspireerd op de modellen met kurken voetbed, is deze Arizona volledig gemaakt van het superlichte en waterbestendige EVA. Het materiaal is verder elastisch, huidvriendelijk en schok dempend. Toch bieden deze slides het gebruikelijke Birkenstock comfort door het anatomisch gevormde voetbed en de twee individueel verstelbare bandjes met gespsluiting.

Stel je voor: een zomerse dag met de warme zon op je huid en een lichte bries die door je haar waait. Terwijl je geniet van deze perfecte dag, ervaren je voeten het ultieme comfort met elke stap die je zet. Maak kennis met de Arizona Eva Navy van mulder schoenen, jouw nieuwe favoriete slippers voor elke zonnige gelegenheid!

Waarom je deze slippers absoluut wilt hebben:

Lichtgewicht en Duurzaam: Gemaakt van ethyleenvinylacetaat (EVA) - een super licht en robuust materiaal dat zowel de binnen- als buitenkant van deze slippers vormt. Dit zorgt voor een moeiteloze tred, de hele dag door.

Aanpassend Comfort: birkenstock is al sinds 1774 synoniem met comfort en kwaliteit. Het anatomisch gevormde voetbed zorgt ervoor dat deze slippers naadloos aansluiten bij jouw voeten, wat resulteert in ongeëvenaard comfort en ondersteuning.

Stijlvol Design: De elegante navy kleur past perfect bij elke outfit. Of je nu een casual jeans en een wit T-shirt draagt of je zomerse look wilt verbeteren, de Arizona Eva Navy is jouw ideale metgezel.

Productdetails:

  • Artikelgroep: Slippers & sandalen
  • Kleur: Navy
  • Schachthoogte: Laag
  • Materiaal voering: EVA
  • Materiaal zool: EVA
  • Materiaal buitenkant: EVA
  • Geslacht: Heren
  • Artikelnummer: 00058742

birkenstock - Voor mensen die kwaliteit waarderen

Sinds 1774 houdt birkenstock zich bezig met de vraag hoe zij het leven van mensen beter en aangenamer kunnen maken. Hun unieke, anatomisch gevormde voetbed is wat de schoenen van birkenstock zo populair maakt. Deze slippers staan voor uitstekend comfort en buitengewoon hoge kwaliteit dankzij zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige grondstoffen uit duurzame bronnen. Hierdoor kun je er de hele dag comfortabel op lopen zonder last te krijgen van je voeten of rug. Daarnaast gaan ze jarenlang mee dankzij de kwalitatieve materialen.

Bekend merk met Duitse achtergrond

birkenstock is een wereldmerk en staat niet alleen in de top 5 van de Global Footwear Brands, maar is ook één van de bekendste Duitse merken ter wereld. Met meer dan duizenden medewerkers is deze traditierijke familieonderneming de grootste werkgever binnen de Duitse schoenenindustrie. De producten worden in meer dan 90 landen over de hele wereld verkocht.

Hecht jij veel waarde aan kwaliteit, comfort en duurzaamheid? Dan zijn de Arizona Eva Navy van birkenstock perfect voor jou. Wacht niet langer en trakteer je voeten op het comfort dat ze verdienen!