Birkenstock

Arizona SFB Suede Faded Khaki

€ 129,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Birkenstock
Kleur Groen
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Kurk
Materiaal buitenkant Suède
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00058740
BIRKENSTOCK model Arizona is een echte klassieker, die al decennia lang populair is onder mannen en vrouwen. Deze eenvoudige sandaal met twee riemen staat voor tijdloos design en is allang uitgegroeid tot een comfortabele cultsandaal. Het zachte voetbed zorgt dankzij de geïntegreerde schuimlaag voor een extra portie draagcomfort en verwent de voet de hele dag door. Het bovenwerk bestaat uit suede. Dit model heeft het originele BIRKENSTOCK extra zacht voetbed en anatomisch gevormd, bovenmateriaal: geolied nubuck, dekzool: suéde, zool: kurk/EVA en twee riemen met elk een individueel verstelbare metalen gesp. Made in Germany

Jouw Nieuwe Must-Have: Birkenstock Arizona SFB Suede Faded Khaki

Stel je voor: een zonnige namiddag, een licht briesje, en jij in je ultiem comfortabele Birkenstock Arizona SFB Suede Faded Khaki sandalen. Deze sandalen zijn meer dan gewoon schoeisel; ze zijn een statement. Speciaal ontworpen voor de moderne man die comfort en stijl op nummer één zet, maken deze sandalen elk avontuur aangenamer.

Premium Suède Materiaal

De Birkenstock Arizona SFB Suede Faded Khaki is gemaakt van het allerbeste suède. Dit materiaal ziet er niet alleen luxe uit, maar voelt ook heerlijk aan. De subtiele groene kleur, genaamd faded khaki, geeft een moderne twist aan je look.

Comfortabele Lederen Voering

Ademend en luxueus, dat is de lederen voering van deze sandalen. Zelfs op de heetste dagen blijven je voeten koel en comfortabel. Elke stap die je zet voelt als een knuffel voor je voeten.

Uniek Anatomisch Voetbed

Het iconische, anatomisch gevormde voetbed van Birkenstock biedt ongeëvenaard comfort en ondersteuning. Het voetbed helpt de natuurlijke beweging van je voeten te ondersteunen, zodat je moeiteloos de hele dag door kunt lopen.

Duurzame Kurken Zool

De zool van deze sandalen is gemaakt van kurk, wat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook zorgt voor ultieme ondersteuning en comfort. Je draagt bij aan een groenere planeet terwijl je geniet van elke stap.

Stylingtip

Combineer je Birkenstock Arizona SFB Suede Faded Khaki met een casual zomerse short of een comfortabele jeans. Perfect voor een dagje shoppen, een wandeling op het strand, of gewoon een ontspannen middag in de tuin. Deze veelzijdige sandalen voegen een vleugje klasse toe aan elke look.


Waarom Birkenstock?

Sinds 1774
Sinds 1774 houdt Birkenstock zich bezig met het verbeteren van het leven van mensen door hoogwaardige schoenen te maken. Hecht jij veel waarde aan kwaliteit en comfort? Dan zijn de premium producten van Birkenstock perfect voor jou!

Bekend Merk met Duitse Achtergrond
Birkenstock staat niet alleen in de top 5 van de Global Footwear Brands, maar is ook een van de meest bekende Duitse merken ter wereld. Met duizenden medewerkers is deze traditierijke familieonderneming de grootste werkgever binnen de Duitse schoenenindustrie. Hun producten worden verkocht in meer dan 90 landen over de hele wereld.

Comfortabele Schoenen
Het unieke, anatomisch gevormde voetbed is wat Birkenstock schoenen zo populair maakt. Dit voetbed biedt uitstekend comfort en buitengewone kwaliteit. Dankzij de zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige grondstoffen uit duurzame bronnen, kun je de hele dag comfortabel lopen zonder last te hebben van je voeten of rug.

Samenvatting

Kies voor de Birkenstock Arizona SFB Suede Faded Khaki en geniet van het perfecte huwelijk tussen stijl, comfort, en duurzaamheid. Deze sandalen zijn de must-have toevoeging aan je garderobe die je elke dag opnieuw laat stralen. Mis deze kans niet en voeg een vleugje klasse toe aan je dagelijkse outfit!