Keen

Uneek

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Keen
Kleur Taupe
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059079
KEEN Uneek sandalen. Het innovatieve two-cord ontwerp - gemaakt van 100% gerecycled PET-plastic - heeft een traploze en direct aanpasbare pasvorm die je voet omhelst en zich aanpast. - Contoured Fit volgt de contouren van je voet voor een comfortabele, nauwsluitende pasvorm- Elastisch koord van gerecycled plastic en vetersluiting voor een direct veilige pasvorm- Middenzool van foam voor demping en een licht gevoel- Schokabsorberende binnenzool van schuim met ondersteuning van de voetboog voor de hele dag comfort- Minimale afvalconstructie- Rubber met hogere tractie- PFAS-vrije, duurzame waterafstotende stof stoot water net zo goed af als chemicaliën voor altijd zonder de planeet te schaden- Bevat gerecycled P.E.T.-plastic om het gebruik van nieuw plastic te verminderen

Stap deze zomer in stijl met de Uneek slippers van Keen – waar duurzaam comfort en een verfrissende look perfect samenkomen.

Waarom de Uneek slippers jouw nieuwe favoriet worden:

  • Eco-vriendelijke keuze: Gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Je draagt niet alleen slippers, maar ook bij aan een duurzamere planeet.
  • Tijdloos design: De kleuren Timberwolf en Plaza Taupe geven je een stijlvolle en veelzijdige look. Match ze met een casual broek en een eenvoudig T-shirt voor de perfecte zomerse outfit.
  • Comfortabel ademend: De textiele voering zorgt ervoor dat je voeten de hele dag fris blijven, zelfs op de warmste dagen.
  • Duurzame grip: De rubberen zool biedt uitstekende grip en gaat lang mee – ideaal voor zowel stedelijke avonturen als wandelingen langs de kust.
  • Licht en luchtig: De lage schachthoogte maakt deze slippers extra licht en luchtig. Perfect voor zomerse dagen.

Een Stap Naar Een Duurzame Toekomst Keen ontdekte dat traditionele waterafstotende behandelingen vol zaten met schadelijke PFAS-chemicaliën en besloot actie te ondernemen. Keen verwijderde alle perfluoroalkyl stoffen (PFC's en PFAS) uit hun productieprocessen. Deze “forever chemicals” breken niet af, blijven in het milieu en vinden hun weg in de voedselketen. Door te kiezen voor Uneek slippers, support je een merk dat streeft naar een schonere en veiligere wereld zonder schadelijke stoffen.

Waarom Keen? Keen staat bekend om hun duurzaamheid en innovatieve ontwerpen. Hun motto? "We want forever shoes, not 'forever chemicals.'" Dit betekent dat ze continu streven naar het elimineren van schadelijke stoffen in hun productieprocessen en zich inzetten voor milieuvriendelijke alternatieven. Door Keen te kiezen, kies je voor een toekomstgerichte visie op mode en duurzaamheid.

Bij Keen geloven we in het maken van een positieve impact – en dat begint bij jou. Kies voor de Uneek slippers en maak een stijlvol, comfortabel en eco-vriendelijk statement. Klaar om de zomer in te stappen met een twist? Wacht niet langer en voeg de Uneek slippers van Keen toe aan je collectie.

Bij De Mulders weten we al 100 jaar waar liefde voor schoenen om draait. Tijd om jouw verhaal te beginnen met de Uneek slippers van Keen.