Timberland

Mylo Bay Sneaker

€ 79,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Timberland
Kleur Taupe
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering ReBOTL
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00058997
Timberland Mylo Bay sneakers. Draag jouw stijl uit met deze Mylo Bay sneaker. De schoen is gemaakt met Tencel Lyocell-vezels met Refibra -technologie, een lichtgewicht, duurzame stof gemaakt van uitsluitend hernieuwbare en gerecyclede materialen. Bovendien heeft het model een voering van ReBOTL-materiaal van minimaal 50% gerecycled plastic.Bovenmateriaal van Tencel Lyocell-vezels (gemaakt van 70% duurzaam verkregen houtpulp van de eucalyptus en 30% gerecycled katoen uit productieafval) met Refibra-technologie. Met REFIBRA-technologie worden katoenresten uit kledingproductie geUpcycled. Van deze katoenresten wordt katoenpulp gemaakt. 100% katoenen vetersVoering van duurzaam ReBOTL-materiaal met minimaal 50% gerecycled plasticDempend EVA-voetbedGevulkaniseerde constructieOndersteunende rubberen buitenzool

Mylo Bay Sneaker van Timberland in Light Taupe: Stijlvol & Duurzaam

Duik in de wereld van verfijnde stijl en onberispelijk comfort met de Mylo Bay Sneaker van Timberland. In een zachte kleur Light Taupe, is dit jouw nieuwe go-to schoen voor elke gelegenheid. Maar deze sneaker is niet alleen een lust voor het oog, hij vertelt ook een groter verhaal van duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid.

Waarom Jij Deze Sneaker Nodig Hebt:

- Milieuvriendelijke Materialen: Gemaakt van Tencel™ Lyocell, een innovatieve stof afkomstig uit duurzaam beheerde boomgaarden. Dit materiaal is niet alleen goed voor het milieu, maar ook superzacht en ademend, zodat je voeten de hele dag fris blijven.

- Comfortabele Voering: Binnenin vind je de ReBOTL voering, vervaardigd uit gerecyclede plastic flessen. Dit maakt deze sneaker niet alleen comfortabel, maar ook een bewuste keuze om onze planeet schoner te houden.

- Duurzame Zool: De rubberen zool zorgt voor een uitstekende grip en slijtvastheid, waardoor je zonder zorgen elke straat kunt verkennen.

Styling-tips: Of je nou een casual jeans en hoodie draagt, of kiest voor een iets formeler T-shirt, de Mylo Bay Sneaker past zich moeiteloos aan jouw stijl aan. Perfect voor een wandeling in het park of een cappuccino met vrienden.

Jouw Impact: Wanneer je kiest voor deze sneakers, help je niet alleen jezelf er goed uit te zien, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Timberland, sinds 1952 een pionier in duurzaamheid, inspireert iedereen om positieve veranderingen te maken. Of je nu verbindingen opbouwt in jouw buurt of je eigen voedsel teelt, samen kunnen we werken aan een waardevollere toekomst.

Specificaties:

  • Naam: Mylo Bay Sneaker
  • Materiaal: Tencel™ Lyocell
  • Kleur: Light Taupe
  • Schachthoogte: Laag
  • Materiaal Voering: ReBOTL
  • Materiaal Zool: Rubber
  • Materiaal Buitenkant: Textiel
  • Geslacht: Heren
  • Artikelnummer: 00058997

Geef je schoenencollectie een eco-vriendelijke upgrade met de Mylo Bay Sneaker van Timberland. Stap in comfort, wandel met stijl, en draag bij aan een betere wereld!