Saucony

Shadow 5000

€ 135,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Saucony
Kleur Grijs
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059033
Saucony Shadow 5000. Bij het debuut van deze schoen in onze hardlooplijn in de jaren 80 stond de prestatie centraal, maar nu gaat het allemaal om looks en comfort. De Shadow 5000 beschikt over beide ruimschoots en zorgt ervoor dat je helemaal meedoet in de wereld van de sneakers met deze trendy kleurstellingen.OVERZICHTEen klassiek bovenwerk van mesh en suèdeVeters aan de voorzijde met snelveters in het midden en veterogen bovenEen zacht aanvoelende voering in de kraag en bij de tongTECHNOLOGIESchokabsorberende EVA-tussenzoolXT-600 rubberen buitenzool met driehoekig profiel voor goede grip

De Shadow 5000 van Saucony: Stap in Stijl

Sta je klaar om je dag te rocken? Trek dan je nieuwe Shadow 5000 sneakers van Saucony aan en stap in stijl de deur uit. Deze schoenen zijn niet zomaar sneakers; ze zijn een paar wandelende kunstwerken die zowel comfort als stijl uitstralen.

Premium Materialen, Optimaal Comfort

Stel je voor: je stapt naar buiten en voelt de perfecte balans tussen premium suède en ademend mesh. Dit bovenwerk biedt niet alleen stevige ondersteuning, maar houdt je voeten fris en comfortabel, ongeacht hoe druk je dag is. Of je nu door de stad wandelt of een hectische werkdag hebt, deze sneakers laten je niet in de steek.

Tijdloze Stijl met een Moderne Touch

Grijs is altijd in de mode! De Shadow 5000 heeft een stijlvolle mix van grey/dark grey, waardoor deze sneakers een veelzijdige aanwinst voor je garderobe zijn. Combineer ze met je favoriete jeans voor een casual, sportieve look die nooit uit de tijd raakt. Dankzij de lage schachthoogte zorgen deze schoenen voor een moderne, gestroomlijnde uitstraling.

Duurzaamheid Voorop

Bij Saucony en De Mulders geloven we in een duurzame toekomst. De rubberen buitenzool van de Shadow 5000 biedt niet alleen ultieme grip en flexibiliteit, maar is ook een bewuste keuze. Ons doel? Tegen 2025 moet 90% van onze producten bestaan uit gerecyclede, organische of hernieuwbare materialen. En tegen 2030 streven we zelfs naar 100%. Samen bouwen we aan een betere wereld.

Eerste Klas Functionaliteit

Met de textiele voering geniet je van extra ademend vermogen, waardoor je voeten de hele dag fris blijven. De rubberen zool biedt ultieme grip en flexibiliteit, zodat je vol zelfvertrouwen elk avontuur aan kunt gaan.

De Mulders: Meer dan een Eeuw Passie

Al meer dan 100 jaar is De Mulders synoniem met liefde en kwaliteit in schoenen. Door te kiezen voor de Shadow 5000, kies je voor een merk dat zowel jouw comfort als de planeet respecteert.

Styling Tips: Combineer en Verbaas

Het combineren van deze sneakers kan niet makkelijker! Draag ze met je favoriete jeans en een casual T-shirt voor een moeiteloos coole look. Voeg een leren jack toe voor een extra stoere touch.

Leven voor de Toekomst

Bij Saucony weten we dat de keuzes die we vandaag maken, de toekomst vormen. Doe mee met onze uitdaging om onszelf voortdurend te verbeteren en een duurzamere planeet te creëren.

Bestel Nu bij De Mulders

Kies voor de Shadow 5000 sneakers van Saucony en zet de eerste stap naar een betere wereld. Bestel vandaag nog bij De Mulders en ontdek waarom deze sneakers zo geliefd zijn!