SUN68

Tom Solid

€ 89,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Groen
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059125

De Sun68 TOM Solid MEN sneakers zijn gemaakt van 52% leer en 45% textiel, waardoor ze duurzaam en van hoge kwaliteit zijn. Ze zijn afgewerkt met suède panelen en hebben een leren hielkap met merkopdruk. De voering en zool zijn gemaakt van textiel en rubber, waardoor ze comfortabel en stevig zijn. Het tijdloze ontwerp, in combinatie met de materialen van topkwaliteit, maakt deze sneakers een duurzame keuze voor heren die stijl en kwaliteit waarderen.

Stap in stijl met de Tom Solid van Sun68 – de ultieme sneaker voor mannen die comfort, stijl en duurzaamheid zoeken. Deze chique groene sneakers zijn perfect voor elke gelegenheid, of je nu door de stad wandelt of een relaxt dagje uit plant. De Tom Solid is ontworpen met oog voor detail en hoogwaardige materialen die zowel flexibel als stevig zijn.

Waarom de Tom Solid jouw nieuwe favoriet wordt:

  • Duurzame Materialen: Gemaakt van 52% leer, 45% textiel en 3% polyurethaan. Deze combinatie zorgt ervoor dat de sneaker lang meegaat en tegelijkertijd soepel aanvoelt.
  • Ademende Voering: De textiele voering is ademend, zodat je voeten de hele dag fris en comfortabel blijven – perfect voor lange dagen.
  • Superieure Zool: De rubberen zool biedt geweldige grip op verschillende ondergronden. Of je nu op asfalt loopt of een avontuurlijk pad bewandelt, je voelt je altijd zeker van je zaak.
  • Optimale Schachthoogte: Met een lage schacht biedt deze sneaker maximale bewegingsvrijheid en flexibiliteit. Ideaal voor dagelijks gebruik, van kantoor tot casual uitjes.

Styling Tip: Combineer de Tom Solid met een casual jeans en een basic T-shirt voor een tijdloze, relaxte look. Voeg een groene parka of een leren jas toe voor een stoere twist. De unieke kleur Verde Scuro geeft elke outfit een vleugje verfijning en zorgt ervoor dat je opvalt in de menigte.

Waarom kiezen voor Sun68? Sun68 is niet zomaar een merk; het is een statement. Dit innovatieve Italiaanse merk voor vrijetijdskleding legt bijzondere nadruk op details en het gebruik van hoogwaardige materialen. Door zich te richten op alledaagse situaties, weet Sun68 kleding en schoenen te ontwerpen die zowel functioneel als modieus zijn. Met de Tom Solid haal je niet alleen een paar sneakers in huis, maar ook een stukje Italiaanse flair.

Houd je van het merk Sun68 en zou je graag de nieuwste Sun68 sneakers voor dames of heren kopen? Dan ben je in de online shop van Schuurman Schoenen op de juiste plek beland. Wij bieden namelijk een ruim assortiment Sun68 schoenen aan. Wil je ook nog wat meer weten over het merk zelf? Sun68 is een Italiaans merk voor vrijetijdskleding dat zich toelegt op het ontwerpen van kleding met bijzondere aandacht voor details en onderzoek naar materialen. Met het idee om te ontwerpen voor alledaagse situaties, probeert Sun68 afstand te nemen van de traditionele regels van de mode. Behalve kleding ontwerpt Sun68 ook schoenen en sneakers voor dames en heren.

Of je nu op zoek bent naar een eyecatcher voor op een feestje, een comfortabele schoen voor een wandeling in het park, of gewoon een casual sneaker voor dagelijks gebruik, de Tom Solid van Sun68 is jouw perfecte metgezel. Voeg deze veelzijdige sneakers nog vandaag toe aan je collectie en ervaar zelf waarom stijl en comfort hand in hand gaan.

Ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort met de Tom Solid van Sun68. Dit is jouw kans om een statement te maken en je dagelijkse leven een extra flair te geven. Shop de nieuwste Sun68 sneakers vandaag bij Schuurman Schoenen en laat zien dat stijl en comfort perfect samengaan.