Veja

V-10 CWL Mens

€ 164,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Veja
Kleur Wit
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant vegan leather
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059060
VEJA V-10 sneakers.Het V-10 model gemaakt van ecologische en duurzame materialen:- Bovenwerk van C.W.L. Dit is biologisch katoen bedekt met hars van maïs- en ricinusolie.Dit materiaal is 54% biobased en is een veganistisch alternatief voor leer.- Panelen gemaakt van C.W.L. & vegan suède- Logo V gemaakt van rubber en rijstafval (22%)- Veters van 100% biologisch katoen- Zachte binnenvoering (33% biologisch katoen en 67% gerecycled polyester)- Binnenzool gemaakt van suikerriet (40%), biologisch katoen (12%), rubber uit het Amazonegebied (11%) en gerecycled E.V.A.* (11%)- 59% bio-sourced en gerecyclede buitenzool: gemaakt van rubber uit het Amazonegebied (24%), rijstafval (23%) en gerecycled rubber (12%)- Gemaakt in Brazilië, in de regio Porto Alegre

Wanneer je kiest voor de V-10 CWL Mens sneakers van Veja, kies je niet alleen voor stijl, maar ook voor duurzaamheid. Deze witte sneakers met de subtiele White_Brittany details brengen een fris en modern design dat bij elke outfit past.

Naast de strakke look, zijn deze schoenen vervaardigd van eco-vriendelijke materialen. De buitenkant bestaat uit vegan leather, gemaakt van innovatieve, duurzame technologieën. De comfortabele textielvoering zorgt voor een ademende pasvorm, terwijl de stevige rubberen zool je elke stap de nodige ondersteuning biedt.

Wat deze sneakers echt speciaal maakt:

  • Innovatief Materiaal: Gemaakt van C.W.L., een ecologisch verantwoord en vegan materiaal.
  • Duurzaam: Veja gebruikt voor dit paar biologische katoen uit Brazilië en Peru en rubber uit het Amazonegebied.
  • Ethisch Verantwoord: Geproduceerd in hoogstaande fabrieken in Brazilië en Portugal. Veja werkt samen met Log’ins voor de logistiek van hun winkels en e-commerce, een bedrijf dat zich richt op professionele en sociale inclusie.

De V-10 CWL Mens sneakers zijn meer dan alleen een paar schoenen; ze vertellen een verhaal van sociale projecten, economische rechtvaardigheid en milieu-innovaties. Sinds 2005 maakt Veja een sterk statement in de mode-industrie door te laten zien dat stijl en ethische waarden hand in hand kunnen gaan.

De-Mulders staat al 100 jaar bekend om haar liefde voor schoenen én voor elkaar. Met de V-10 CWL Mens voeg jij een stukje van die liefde toe aan je eigen schoenencollectie. Durf te kiezen voor een sneaker die niet alleen jouw outfit aanvult, maar ook jouw bijdrage aan een betere wereld laat zien.

Stap in de wereld van Veja en ervaar het verschil zelf.