SUN68

Tom Solid

€ 89,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059125

Sun68 TOM Solid MEN, gemaakt van duurzaam leer en textiel, is een lichtgewicht sneaker met veel comfort en ondersteuning. De sneaker heeft een ademende voering en een uitneembaar voetbed met demping. De opvallende details, zoals de quote op de tong en de oranje accenten, maken deze sneakers uniek. Met een focus op kwaliteit en originele details is Sun68 een Italiaans merk dat casual designs van hoogwaardige materialen biedt. Perfect voor elke dag!

Maak kennis met de Tom Solid van Sun68 – jouw nieuwe favoriete schoenen die elegantie en comfort naar een nieuw niveau tillen. Of je nu door de stad slentert of achter je bureau zit, deze schoenen combineren stijl en draagcomfort als geen ander.

Waarom zou je voor de Tom Solid kiezen?

Stijlvol en Elegant: De Nero-kleur geeft je dagelijkse look een tijdloze en chique uitstraling.

Comfortabele Voering: Textiel aan de binnenkant zorgt voor ultiem draagcomfort, urenlang.

Duurzaam: Gemaakt van een innovatieve combinatie van 52% leer, 45% textiel en 3% polyurethaan, waardoor je schoenen lang meegaan en er altijd fashionable uitzien.

Optimale Grip: De rubberen zool biedt uitstekende grip op elke ondergrond, zodat je altijd stevig in je schoenen staat.

Productdetails in een Oogopslag:

  • Buitenkant: 52% leer, 45% textiel, 3% polyurethaan
  • Voering: Textiel
  • Zool: Rubber
  • Kleur: Nero
  • Laag schachthoogte
  • Artikelnummer: 00059125
  • Merk: Sun68

Het Verhaal Achter Sun68:

Sun68 is een Italiaans merk voor vrijetijdskleding dat zich toelegt op het ontwerpen van kleding en schoenen met bijzondere aandacht voor details en het gebruik van hoogwaardige materialen. Met het idee om te ontwerpen voor alledaagse situaties, neemt Sun68 afstand van de traditionele regels van de mode. Hun schoenen, zoals de Tom Solid, combineren retro design met moderne invloeden.

Styling Tip:

Combineer de Tom Solid schoenen met een donkere jeans of chino voor een moderne en tijdloze look. Ideaal voor zowel dagelijks gebruik als een avondje uit.

Houd Je Van Het Merk Sun68?

Dan ben je in de online shop van Schuurman Schoenen op de juiste plek beland. Wij bieden namelijk een ruim assortiment Sun68 schoenen aan. Sun68 is een Italiaans merk dat zich toelegt op het ontwerpen van kleding en schoenen met bijzondere aandacht voor details en onderzoek naar materialen. Hun ontwerpen zijn perfect voor alledaagse situaties en nemen afstand van de traditionele regels van de mode. Behalve kleding ontwerpt Sun68 ook schoenen en sneakers voor dames en heren.

Waarom wachten? Voeg de Tom Solid van Sun68 vandaag nog toe aan je collectie en ervaar het ultieme draagcomfort gecombineerd met een tijdloze stijl. Stap in stijl de dag door met Sun68!