SUN68

Tom Solid

€ 89,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Royal
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059125

Sun68 Tom Solid MEN is een duurzame sneaker voor heren, gemaakt van 52% leer en 45% textiel. Het design is voorzien van suède panelen, een leren hielkap en opvallende accenten zoals een geborduurde merkopdruk. De voering van ademend mesh en zacht textiel zorgen voor comfort en de uitneembare voetbed met demping zorgt voor ondersteuning. Deze sneakers zijn perfect voor een casual look en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.

Ontmoet de Tom Solid – jouw nieuwe favoriete sneaker van Sun68! Deze stijlvolle en duurzame schoenen in de kleur royal zijn een absolute must-have voor elke man die comfort, stijl en kwaliteit weet te waarderen. Of je nu op zoek bent naar een casual look voor in de stad of een functionele en modieuze schoen voor op het werk, de Tom Solid biedt het allemaal.

Waarom kies je voor de Tom Solid?

Stijlvol materiaal: Gemaakt van 52% leer, 45% textiel en 3% polyurethaan. Deze mix zorgt voor een robuuste maar toch flexibele buitenkant die lang meegaat.

Kleurenpracht: De opvallende kleur royal maakt jou het stralende middelpunt, waar je ook heen gaat.

Ongekend comfort: De textiele voering houdt je voeten de hele dag fris en comfortabel.

Duurzaam en betrouwbaar: De rubberen zool biedt uitstekende grip en zorgt ervoor dat je met vertrouwen elke stap zet.

Stel je voor, je draagt je favoriete jeans en een casual shirt. Voeg de Tom Solid toe aan deze combinatie en je hebt een sportieve en verantwoorde look waar je vrienden jaloers op zullen zijn. Of je nu onderweg bent naar een feestje of gewoon door de stad wandelt, deze sneakers sluiten perfect aan bij elke gelegenheid.

Meer over Sun68: Sun68 is niet zomaar een schoenenmerk. Het Italiaanse merk staat bekend om zijn vrijetijdskleding ontworpen met bijzondere aandacht voor details en hoogwaardige materialen. Sun68 breekt met traditionele moderegels en richt zich op kleding en schoenen voor alledaagse situaties. Elke schoen is ontworpen om indruk te maken en het dagelijks leven makkelijker en leuker te maken.

Houd je van het merk Sun68 en zou je graag de nieuwste Sun68 sneakers voor dames of heren kopen? Dan ben je in de online shop van Schuurman Schoenen op de juiste plek beland. Wij bieden namelijk een ruim assortiment Sun68 schoenen aan. Met het idee om te ontwerpen voor alledaagse situaties, probeert Sun68 afstand te nemen van de traditionele regels van de mode. Behalve kleding ontwerpt Sun68 ook schoenen en sneakers voor dames en heren.

Wacht niet langer en voeg de Tom Solid van Sun68 toe aan je collectie. Deze schoenen zijn niet alleen goed voor je voeten, maar ook voor de planeet. Bestel nu en steel de show bij elke stap die je zet!