Veja

V-10 CWL Mens

€ 164,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Veja
Kleur Wit
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant vegan leather
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059060
VEJA V-10 sneakers.Het V-10 model gemaakt van ecologische en duurzame materialen:- Bovenwerk van C.W.L. Dit is biologisch katoen bedekt met hars van maïs- en ricinusolie.Dit materiaal is 54% biobased en is een veganistisch alternatief voor leer.- Panelen gemaakt van C.W.L. & vegan suède- Logo V gemaakt van rubber en rijstafval (22%)- Veters van 100% biologisch katoen- Zachte binnenvoering (33% biologisch katoen en 67% gerecycled polyester)- Binnenzool gemaakt van suikerriet (40%), biologisch katoen (12%), rubber uit het Amazonegebied (11%) en gerecycled E.V.A.* (11%)- 59% bio-sourced en gerecyclede buitenzool: gemaakt van rubber uit het Amazonegebied (24%), rijstafval (23%) en gerecycled rubber (12%)- Gemaakt in Brazilië, in de regio Porto Alegre

V-10 CWL Mens – De Perfecte Mix van Stijl en Duurzaamheid

Ben je op zoek naar de ultieme, eco-vriendelijke sneaker die stijl en comfort combineert? Maak kennis met de V-10 CWL Mens van Veja in een volledig witte uitvoering. Deze sneakers zijn meer dan alleen een modieuze keuze; ze vertellen een verhaal van duurzaamheid en verantwoorde consumptie.

In een wereld waar mode vaak gepaard gaat met een hoge ecologische voetafdruk, biedt Veja sinds 2005 een alternatief. Met de V-10 CWL Mens draag je niet alleen een schoen, maar sluit je je aan bij een beweging die sociale projecten, economische rechtvaardigheid en ecologische materialen centraal stelt.

Waarom Jij de V-10 CWL Mens Moet Hebben:

  • Duurzaam Materialen: De buitenkant is gemaakt van vegan leer, ook bekend als C.W.L., en de voering van textiel. Een milieuvriendelijke keuze zonder concessies te doen aan stijl.
  • Comfort: Met een rubberen zool biedt deze sneaker ultiem comfort zonder in te leveren op duurzaamheid.
  • Eco-Friendly: De V-10 CWL Mens gebruikt Braziliaans en Peruviaans organisch katoen voor canvas en veters, en Amazonisch rubber voor de zolen. Elk paar staat symbool voor Veja's inzet voor ecologische verantwoordelijkheid.
  • Unieke Herkomst: Veja sneakers worden geproduceerd in kwaliteitsvolle fabrieken in Brazilië en Portugal, waarbij de logistiek wordt afgehandeld door een inclusieve sociale onderneming.

Stylingtip:

Deze full-white sneakers zijn perfect te combineren met een casual outfit voor een tijdloze en verfijnde uitstraling. Denk aan een lichte jeans of chino met een simpel wit T-shirt om de minimalistische charme van de V-10 CWL Mens naar voren te brengen. Of draag ze onder een meer formele look voor een onverwachte, maar stijlvolle twist.

Bij De Mulders vieren we al 100 jaar liefde voor schoenen en elkaar. Met de V-10 CWL Mens van Veja voeg je niet alleen een stijlvol en comfortabel paar sneakers aan je collectie toe, maar ondersteun je ook een merk dat zich inzet voor een betere wereld.

Laat de V-10 CWL Mens jouw volgende keuze zijn en stap in een toekomst van duurzame mode.