HEYDUDE

Wally Sox Triple Needle

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk HEYDUDE
Kleur Grijs
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool gerecycled EVA
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00056212
HEYDUDE schoenen hebben een wijde pasvorm waardoor de tenen lekker veel ruimte hebben. De zachte, uitneembare voetbedden zijn gemaakt van memory foam en bekleed met leer voor een maximaal blotevoetengevoel. De gepatenteerde lichtgewicht zolen bieden goede grip en zijn schokdempend. HEYDUDE is de perfecte, multifunctionele zomerschoen geschikt voor wandelen door de natuur, op het strand, in de stad of over de boulevard. Het is een schoen, maar voelt als een slipper.

Moderne Stijl en Comfort verenigd in de Wally Sox Triple Needle

Maak kennis met de Wally Sox Triple Needle van Heydude, dé perfecte schoen voor elke moderne man. Deze schoenen combineren een stijlvolle uitstraling met ongeëvenaard comfort, precies wat je nodig hebt voor je dagelijkse avonturen.

Waarom jij dit moet hebben:

  • Eco-vriendelijk Polyester: Gemaakt van duurzaam materiaal dat niet alleen goed is voor je voeten, maar ook voor de planeet.
  • Ademende Textiel Voering: Houd je voeten fris en comfortabel, zelfs na een lange dag.
  • Gerecyclede EVA Zool: Biedt superieure steun en schokabsorptie, zodat elke stap voelt alsof je op wolken loopt.
  • Stijlvolle Kleur: De moderne kleur Fog past bij elke outfit, of je nu gaat voor sportief of casual.
  • Laag Design: Perfect voor elke gelegenheid, geeft je de vrijheid om te bewegen zoals jij dat wilt.
  • Uniseks Ontwerp: Hoewel deze schoenen speciaal voor heren zijn gemaakt, worden ze geliefd door iedereen die comfort en stijl waardeert.

Het Verhaal van Heydude:

In 2008 werd Heydude opgericht in Florence, Italië, door de visionaire Alessandro Rosane. Hij wilde de perfecte balans vinden tussen een elegante schoen en het ongekende comfort van een slipper. Dankzij zijn passie en toewijding begon een nieuw tijdperk in lichtgewicht schoeisel. Heydude-schoenen weerspiegelen de identiteit van een avontuurlijke geest die klaar is om de wereld te ontdekken. Het motto "Het leven is ingewikkeld, Heydude maakt het makkelijker, beginnend bij je schoenen" zegt alles: trek je Wally Sox Triple Needle aan en laat je dag onbezorgd beginnen.

Styling Tip:

Deze soepele en veelzijdige schoen staat fantastisch bij zowel sportieve als casual outfits. Draag ze naar je werk, tijdens een weekendje weg of gewoon wanneer je de stad gaat verkennen.

De Wally Sox Triple Needle is meer dan een schoen, het is een statement van stijl en comfort. Voeg deze onmisbare paren toe aan je collectie en ervaar zelf waarom Heydude wereldwijd de harten van schoenliefhebbers verovert.

Kies voor de perfecte combinatie van modieus design en buitengewoon comfort met de Wally Sox Triple Needle van Heydude. Waar wacht je nog op? Ga ervoor en maak je look compleet!