Ambitious

BTR Veterboot

€ 159,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Ambitious
Kleur Navy combi
Schachthoogte halfhoog
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering leather/textile
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059218
-

BTR Veterboot: Jouw Nieuwe Favoriet!

Maak kennis met de BTR Veterboot van Ambitious! Deze stoere, halfhoge boots zijn speciaal voor heren die een perfecte mix van stijl en comfort waarderen. Laat je verrassen door de unieke eigenschappen van deze veterboot en ervaar het ongeëvenaarde vakmanschap van Ambitious.

Waarom jij de BTR Veterboot moet hebben:

  • Unieke navy combi kleur: Deze veterboots hebben een prachtige navy combi kleur die naadloos bij elke outfit past. Of je nu een casual jeans draagt of een nettere look kiest, de BTR Veterboot is de ideale aanvulling.
  • Hoogwaardige materialen: Met een buitenkant van leer en textiel, een voering van leer en textiel en een robuuste TR-zool bieden deze boots ultiem comfort en duurzaamheid. Je voeten verdienen het allerbeste!
  • Onberispelijk ontwerp: Ambitious heeft elk aspect van deze boot nauwkeurig ontworpen. Dit betekent dat je niet alleen een paar schoenen draagt, maar een statement maakt.
  • Optimale schachthoogte: Dankzij de halfhoge schachthoogte krijg je een perfecte balans tussen bescherming en bewegingsvrijheid. Ideaal voor zowel dagelijks gebruik als avontuurlijke uitstapjes.
  • Duurzaam en modieus: Ambitious staat voor eco-vriendelijke en stijlvolle ontwerpen. Met de BTR Veterboot kies je milieubewust zonder concessies te doen aan stijl.

Stijltip:

Combineer de BTR Veterboot met een donkere jeans en een comfortabele trui voor een casual maar verfijnde look. Voor een sportieve uitstraling draag je ze met een joggingbroek en een hoodie. Deze veelzijdige boots passen bij elke outfit.

Ambitious: Traditie ontmoet innovatie

Ambitious is de perfecte combinatie van traditie en innovatie. Door uitgebreide kennis en ervaring in de schoenenindustrie te combineren met de nieuwste technologie en trends, ontstaan unieke en hoogwaardige ontwerpen. Onze collecties zijn divers, met veel aandacht voor detail en voortdurend op zoek naar verrassingen door middel van hybride stijlen. Het opnieuw uitvinden en overschrijden van grenzen zijn twee essentiële eigenschappen die onze essentie definiëren, zoals onze naam al aangeeft.

Vakmanschap met respect voor de planeet

Ambitious is niet alleen een merk, maar ook de fabriek achter de schoenen. Dit betekent dat de schoenen direct uit de fabriek naar ons toe komen, wat de ecologische voetafdruk verkleint en onnodige schakels in de productieketen elimineert. Ambitious gebruikt de meest duurzame materialen die beschikbaar zijn en recyclet waar mogelijk. Elk paar schoenen dat de fabriek verlaat, is een toonbeeld van vakmanschap en respect voor de planeet.

Met de BTR Veterboot ervaar je niet alleen comfort en stijl, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Voeg deze unieke boots vandaag nog toe aan je collectie en stap vol vertrouwen en bewust de toekomst in!