Ambitious

Park

€ 149,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Ambitious
Kleur TDM/Kaki
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering leather/textile
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059216
-

Maak kennis met de Park sneakers van Mulders, het nieuwste juweeltje in onze collectie! Deze lage sneakers in de stoere kleur TDM/kaki zijn jouw ultieme metgezel voor elk avontuur, of je nu naar kantoor gaat, door de stad slentert, of een relaxte dag met vrienden doorbrengt. Met de Park sneakers loop je altijd in stijl en comfort.

Waarom jij deze must-have sneakers niet mag missen:

  • Nieuw in de collectie: Wees als eerste de trotse bezitter van de nieuwste sensatie van Mulders.

  • Stijlvol kleurenpalet: De robuuste, maar veelzijdige kleurcombinatie TDM/kaki zorgt voor een moeiteloos stijlvolle uitstraling die moeiteloos te combineren is met elke outfit.

  • Ademende voering: De combinatie van hoogwaardig leer en textiel houdt je voeten de hele dag fris en comfortabel.

  • Duurzame zool: De TR-zool biedt optimale slipvastheid en duurzaamheid, waardoor je elk avontuur met vertrouwen tegemoet kunt gaan.

  • Luxe leer: De buitenkant van premium leer wordt alleen maar mooier met de tijd en geeft je een verfijnde look.

  • Laag ontwerp: De lage schachthoogte biedt een casual, maar toch stijlvolle look, perfect voor elke gelegenheid.

Stel je dit voor: het is een heerlijke zaterdagmiddag. Je slentert door de stad, geniet van een ontspannen wandeling met wat windowshopping, en eindigt met een koffietje op een gezellig terrasje. Terwijl je door de straten struint, besef je dat je voeten zich net zo goed voelen als ze eruitzien. Dat is geen toeval. De Park sneakers van Mulders zijn ontworpen voor dit soort dagen. Met hun ademende voering en duurzame TR-zool, zorgen ze ervoor dat je altijd in comfort en stijl loopt.

Ambitious, het merk achter deze beauty’s, staat bekend om de perfecte combinatie van traditie en innovatie. Door uitgebreide kennis en ervaring in de schoenenindustrie te combineren met de nieuwste technologie en trends, ontstaan unieke en hoogwaardige ontwerpen. Ons uitgebreide en gestroomlijnde ontwerpproces resulteert in diverse collecties met veel aandacht voor detail. Het voortdurend opnieuw uitvinden en overschrijden van grenzen definieert de essentie van Ambitious.

Met artikelnummer 00059216 zijn de Park sneakers niet alleen een modieuze keuze, maar ook een investering in kwaliteit en vakmanschap. Wacht niet langer en voeg deze parel vandaag nog toe aan je collectie. Ervaar zelf waarom Ambitious meer is dan een merk—het is een lifestyle.

Jij verdient het beste. Kies voor de Park sneakers van Mulders.