Birkenstock

Boston MIxed leather

€ 149,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Birkenstock
Kleur Blauw
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059116
-

Stel je voor: een lange werkdag of een ontspannen weekend en jouw voeten omhuld in het zachte, duurzame leer van de Boston Mixed leather instappers. Deze stoere maar elegante schoenen in de diepblauwe kleur Corduroy Midnight van Birkenstock zijn ontworpen om je de perfecte balans tussen comfort en stijl te bieden.

Waarom je deze must-have nodig hebt:

  • Anatomisch voetbed: Het unieke, anatomisch gevormde voetbed van Birkenstock zorgt voor optimale ondersteuning gedurende de hele dag. Weg met vermoeide voeten!
  • Duurzaam materiaal: Hoogwaardig leer voor de voering en de buitenkant, gecombineerd met een lichte EVA-zool. Dit maakt deze instappers niet alleen duurzaam maar ook supercomfortabel, alsof je op wolken loopt.
  • Stijlvol design: De chique Corduroy Midnight kleur voegt een tijdloze elegantie en uniciteit toe aan elke outfit. Perfect te combineren met zowel casual jeans als een chique chino.
  • Eco-vriendelijk: Birkenstock streeft naar een betere en aangenamere wereld door het gebruik van zorgvuldig geselecteerde, duurzame materialen.

Stylingtip: Combineer de Boston Mixed leather instappers met een stijlvolle jeans of een chique chino voor een sportieve én elegante look. De diepblauwe Corduroy Midnight kleur geeft elke outfit een unieke twist en vleugje verfijning.

Birkenstock’s missie: Sinds 1774 houdt Birkenstock zich bezig met het verbeteren van het leven door middel van superieure schoenen. Met de focus op kwaliteit en comfort creëren zij schoenen die het leven van mensen beter en aangenamer maken. En het premium comfort van Birkenstock zal absoluut passie losmaken in jouw dagelijkse routine.

De wereld van Birkenstock: Bekend om hun ongeëvenaarde kwaliteit en comfortabele ontwerpen, staat Birkenstock wereldwijd in de top 5 van Global Footwear Brands. Met duizenden medewerkers en een breed scala aan producten verkrijgbaar in meer dan 90 landen, is Birkenstock een onmiskenbaar symbool van Duitse perfectie en vakmanschap.

Waarom Mulder Schoenen? Mulder Schoenen brengt meer dan 100 jaar expertise samen met een passie voor schoenen. Bij ons vind je alleen het beste van Birkenstock, zoals de tijdloze Boston Mixed leather instappers. Ontdek de kracht van comfort en vakmanschap en til jouw alledaagse stijl naar een hoger niveau.

Mis deze kans niet om een stukje van de traditierijke Birkenstock-ervaring in jouw leven te brengen. Bestel nu en ervaar het ultieme comfort en stijl van de Boston Mixed leather instappers, exclusief verkrijgbaar bij Mulder Schoenen.