HEYDUDE

Geen producten gevonden voor deze selectie.

HEYDUDE!

 

Ontdek het ultieme comfort van HEYDUDE

 

Bij de Mulders zijn we altijd op zoek naar schoenen die comfort en stijl combineren, en met HEYDUDE hebben we precies dat gevonden. Deze schoenen zijn ontworpen om je bij elke gelegenheid en op elk moment van het jaar te vergezellen. Wie wil dat nu niet?

Het verhaal van HEYDUDE

HEYDUDE is ontstaan in Florence in 2008. Alessandro, de oprichter, had een duidelijke visie: hij wilde een schoen ontwerpen die zowel gekleed als sportief gedragen kon worden, met het comfort van een slipper en de stijl van een sneaker. En dat is hem geweldig goed gelukt! De schoenen van HEYDUDE zijn een perfecte mix van stijl en gemak, ideaal voor iedereen die op zoek is naar lichtgewicht schoenen met een makkelijke instap.

Stijl en duurzaamheid

Deze vrolijke instappers hebben niet alleen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar ze zijn ook ontworpen met duurzaamheid in gedachten. HEYDUDE gebruikt materialen zoals biologisch katoen en gerecycled plastic, waardoor ze niet alleen goed zijn voor je voeten, maar ook voor het milieu. Dit maakt ze een waardevolle toevoeging aan onze collectie bij de Mulders.

Perfect voor elke gelegenheid

Of je nu van plan bent om op vakantie te gaan, of gewoon behoefte hebt aan een paar lichte, relaxte schoenen, HEYDUDE heeft het allemaal. Kom snel een paar passen bij de Mulders en ervaar zelf het comfort en de stijl van deze fantastische schoenen. Ze zullen je zeker verrassen!

Levensgemak met HEYDUDE

We sluiten graag af met de lijfspreuk van Alessandro: "Het leven is ingewikkeld, HEYDUDE is er om het makkelijker te maken, te beginnen bij je schoenen." 

 

Liefs

De Mulders

 

(voorheen Mulder Schoenen)

 

 

HEYDUDE MAAKT STAPJES op de Mulders Meter. Er zijn nog stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid