Rieker

54855-10

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Rieker
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00056205
Het duurzame Artikelnummer 00056205 voor Dames is gemaakt van Nabukino. De Blauwe kleur zorgt voor een frisse uitstraling. De lage Schachthoogte maakt het comfortabel om te dragen. De Textiel voering en Rubberen zool zorgen voor extra duurzaamheid. De buitenkant van Kunststof verzekert een lange levensduur. Kies voor dit product en draag bij aan een duurzamere wereld.

Stap in stijl en comfort met de unieke 54855-10 instappers van Rieker! Deze trendy dames schoenen van hoogwaardig nabukino materiaal in een opvallende blauwe kleur geven jouw look direct een fashionable touch. Laat je voeten genieten van een zachte omhelzing dankzij de voering van textiel, die zorgt voor een aangename en comfortabele pasvorm. De duurzame buitenkant van kunststof zorgt ervoor dat deze instappers er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook lang meegaan.

RIEKER antistress schoenen zijn uniek. De lichte en elastische componenten maken elke schoen een anti-stress schoen. Ervaar maximaal comfort en stijl met deze speciaal ontworpen schoenen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor jij met vertrouwen elke stap kunt zetten. Laat deze schoenen jouw outfits naar een hoger niveau tillen en geniet van elke stap die je zet.

Upgrade jouw schoenencollectie en laat je voeten genieten van de comfortabele pasvorm en stijlvolle uitstraling die ze verdienen. Kies voor de beste, kies voor Rieker. Voel het verschil met elke stap die je zet en laat je voeten stralen met de 54855-10 instappers van Rieker!

RIEKER antistress schoenen zijn meer dan alleen decoratieve, modieuze producten. De speciale constructies en de lichte en elastische componenten maken elke schoen een anti-stress schoen. De prestaties van Rieker schoenen worden niet gemeten door hoe snel ze lopen of hoe hoog ze springen, maar door hoe goed ze aanvoelen in het dagelijks leven. Geef jouw voeten het beste met Rieker en ervaar stijl, comfort en kwaliteit in één paar schoenen. Ga voor Rieker en laat jouw voeten stralen!