SUN68

Ally Solid Nylon

€ 89,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Roze
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00059126

Duurzame Sun68 Ally Solid Nylon dames sneaker gemaakt van 49% leer, 47% textiel en 4% polyurethaan. Opvallend roze ontwerp met stevig nylon en suède panelen. Comfortabel dankzij gewatteerde enkelkraag, uitneembaar en zacht voetbed en rubberen noppenzool voor extra grip. Italiaans merk Sun68 staat bekend om casual en sportieve designs van hoogwaardige materialen, met aandacht voor originele details en duurzaamheid.

Ontmoet de Ally Solid Nylon: Jouw Nieuwe Must-have Sneakers van Sun68!

Stel je voor: een stralende, zonnige dag. Jij wandelt door het park en bij elke stap voel je de comfortabele, zachte demping van je nieuwe Ally Solid Nylon sneakers van Sun68. In die betoverende lichtroze kleur (rosa) steelt jouw outfit de show. Deze sneakers zijn meer dan alleen schoenen; ze zijn jouw nieuwe favoriete metgezel voor elke gelegenheid.

Waarom de Ally Solid Nylon?

Stijlvol Statement: De subtiele lichtroze kleur geeft een verfijnde, maar speelse touch aan elke outfit. Of je nu je favoriete skinny jeans draagt of een luchtige zomerjurk, met de Ally Solid Nylon creëer je een moeiteloze en trendy look.

Ultiem Comfort: De combinatie van 49% leer, 47% textiel en 4% polyurethaan zorgt voor een ademend en luxueus gevoel. De textiele voering en rubberen zool bieden de perfecte balans tussen steun en zachtheid. Zo loop jij de hele dag op wolkjes.

Duurzaamheid: Sun68 staat bekend om hun aandacht voor detail en milieubewuste productiemethoden. Met deze schoenen zie je er niet alleen fantastisch uit, maar maak je ook een bewuste keuze voor de planeet.

Technische Details:

  • Materiaal: 49% leer, 47% textiel, 4% polyurethaan
  • Kleur: Lichtroze (rosa)
  • Schachthoogte: Laag
  • Materiaal voering: Textiel
  • Zool: Rubber
  • Buitenkant: Leer en textiel
  • Artikelnummer: 00059126
  • Merk: Sun68

Over Sun68: Voor Dames die Graag Opvallen

Als je houdt van het merk Sun68 en op zoek bent naar de nieuwste sneakers voor dames of heren, dan ben je in de online shop van Schuurman Schoenen op de juiste plek. Sun68 is een Italiaans merk voor vrijetijdskleding dat zich toelegt op het ontwerpen van kleding met bijzondere aandacht voor details en onderzoek naar materialen. Ze breken met traditionele mode en ontwerpen voor alledaagse situaties. Met een paar Sun68 sneakers maak je echt een statement. Het retrodesign gecombineerd met moderne invloeden zorgt ervoor dat jij op je omgeving indruk maakt.

Styling Tip

Of je nu naar een feestje gaat, door de stad wandelt of een dagje gaat shoppen, de Ally Solid Nylon sneakers passen altijd. Combineer ze met een strakke jeans of een casual jurk voor een moeiteloze en stijlvolle look. Laat jouw outfit spreken en voel je zelfverzekerd bij elke stap die je zet.

Waarom Wachten?

Je verdient het beste! Ga voor de kwaliteit, het comfort en het tijdloze design van Sun68. Voeg de Ally Solid Nylon sneakers vandaag nog toe aan jouw collectie en begin te stralen. Bezoek onze online shop bij Schuurman Schoenen en ontdek de volledige Sun68 collectie voor zowel dames als heren. Maak met elke stap een onvergetelijke indruk!