SUN68

Ally Solid Nylon

€ 89,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Beige Scuro
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00059126

De Ally Solid Nylon dames sneaker is een duurzame keuze in beige scuro, gemaakt van 49% leer en 47% textiel. Voorzien van een rubberen zool voor extra grip en een uitneembaar voetbed, ideaal voor dagelijks gebruik.

Maak kennis met je nieuwe favoriete sneakers: de Ally Solid Nylon van Sun68. Deze pareltjes in een prachtige beige scuro kleur zijn de definitie van stijlvol gemak. Elke moderne vrouw die houdt van fashion én comfort moet deze sneakers in haar collectie hebben.

Hoogwaardige materialen

De Ally Solid Nylon sneakers combineren luxe en duurzaamheid met een perfecte mix van 49% leer, 47% textiel en 4% polyurethaan. Dankzij deze combinatie genieten je voeten van een soepele en flexibele pasvorm.

Maximaal comfort

Stel je voor: een hele dag aan het shoppen, een lange wandeling of gewoon even snel een boodschap doen. De textielen voering en rubberen zool zorgen ervoor dat jouw voeten altijd comfortabel blijven. Dit zijn sneakers waar je op kunt rekenen, elke keer weer.

Moderne look

Met een lage schachthoogte en een eigentijdse, sportieve uitstraling zijn deze sneakers de perfecte partner voor je casual outfits. Draag ze met een nonchalante jeans en een basic T-shirt, of voeg een leren jack toe voor een extra stoere touch.

Kenmerkende SUN68-kwaliteit

Sun68 staat bekend om zijn oog voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen. Het Italiaanse merk ontwerpt voor het dagelijkse leven, en dit zie je terug in de veelzijdigheid van de Ally Solid Nylon. Deze sneakers passen zich naadloos aan elke situatie en elke outfit aan.

Styling tip

Wil je extra flair toevoegen aan je look? Combineer je Ally Solid Nylon sneakers met een casual jeans en een basic T-shirt. Voor dat beetje extra attitude is een leren jack de perfecte aanvulling. Ideaal voor zowel een dagje uit als een ontspannen avond.

Over SUN68

Houd je van het merk Sun68 en wil je de nieuwste sneakers voor dames of heren ontdekken? Dan ben je bij Schuurman Schoenen aan het juiste adres. Sun68 is een Italiaans merk dat zich richt op vrijetijdskleding en schoenen met een bijzondere aandacht voor details en materiaalonderzoek. Het merk ontwijkt traditionele modeconventies en focust op het ontwerpen voor het dagelijkse leven. Naast kleding biedt Sun68 ook opvallende sneakers die retro design combineren met moderne invloeden. SUN68 schoenen zijn een echte statementmaker en voegen een unieke touch toe aan je garderobe.

Voeg vandaag nog de Ally Solid Nylon sneakers van Sun68 toe aan je winkelmand en geniet van de perfecte mix tussen stijl en comfort. Maak indruk bij elke stap die je zet!