SUN68

Tom Solid

€ 89,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059125

De Sun68 TOM Solid MEN sneaker is gemaakt van duurzaam textiel en suède panelen. De sneaker heeft een opvallende look met een textiel label op de tong, een leren hielkap en een geborduurde merkopdruk. Het ademende mesh en zachte textiel voering zorgen voor comfort, terwijl de uitneembare voetbed en gewatteerde enkelkraag extra ondersteuning bieden. De sneaker heeft een gripvolle zool, wordt geleverd met gele en witte veters, en is perfect voor een casual, duurzame look.

Tom Solid van Sun68: Jouw Nieuwe Favoriete Sneakers

Stel je voor: de perfecte combinatie van stijl en comfort, een eigentijds ontwerp dat je niet wil missen! De Tom Solid sneakers van Sun68 zijn jouw nieuwe favoriet in herenmode, ontworpen om elke keer dat je ze draagt een indruk achter te laten.

Waarom zou je kiezen voor de Tom Solid?

  • Materiaal: Gemaakt van 52% hoogwaardig leer, 45% duurzaam textiel en een vleugje polyurethaan (3%). Deze mix zorgt voor een optimale balans tussen stevigheid en flexibiliteit. Jouw voeten verdienen dit comfort.

  • Kleur: De tijdloze navy blue tint past bij elke outfit en gelegenheid, van een casual dagje uit tot een chique avondje weg.

  • Voering: De binnenkant is bekleed met textiel, waardoor je voeten kunnen ademen en comfortabel blijven, hoe lang je dag ook duurt.

  • Zool: Het rubberen loopvlak biedt maximale grip en duurzaamheid, ideaal voor wandelingen in de stad of een spontane dans op dat feestje.

  • Schachthoogte: De lage schacht zorgt ervoor dat de schoenen gemakkelijk aan- en uit te trekken zijn, terwijl ze tegelijkertijd een strakke, moderne uitstraling geven.

Maar de Tom Solid van Sun68 is meer dan een schoen, het is een beleving. Combineer deze sneakers met een casual jeans en een wit overhemd voor een look die nooit uit de mode raakt.

Het verhaal achter Sun68

Houd je van het merk Sun68 en zou je graag de nieuwste Sun68 sneakers voor dames of heren kopen? Dan ben je in de online shop van Schuurman Schoenen op de juiste plek beland. Wij bieden namelijk een ruim assortiment Sun68 schoenen aan. Sun68 is een Italiaans merk voor vrijetijdskleding dat zich toelegt op het ontwerpen van kleding met bijzondere aandacht voor details en onderzoek naar materialen. Met het idee om te ontwerpen voor alledaagse situaties, probeert Sun68 afstand te nemen van de traditionele regels van de mode. Behalve kleding ontwerpt Sun68 ook schoenen en sneakers voor dames en heren.

Sun68 sneakers voor heren

Ook als man heb je een ruime keuze als het aankomt op Sun68 sneakers. Net als bij de damesmodellen vallen de Sun68 schoenen voor heren vooral op door de vele expressieve kleuren. Of je ze nu wilt dragen op een feestje of er een wandeling in het park of de stad op wilt maken: met dit type schoenen kom je altijd stijlvol voor de dag.

Voeg een vleugje Italiaanse flair toe aan je garderobe met de Tom Solid van Sun68. Maak een statement en laat je voeten spreken. Bestel nu en ontdek het ultieme comfort en de eigentijdse stijl van Sun68!